Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

realfanady

vladioan_bv

Quote from: AkaManah on July 05, 2021, 09:45:28 AM
Quote from: Europiu on July 04, 2021, 08:33:00 PM
^ Mai stăm un an și după ăștia?

,,Ăștia" stau de ani de zile să îi solicite Aktor-ul să încheie săpatura.

pai exact la timp au descoperit incat sa aibe argumente ca nu vor termina in octombrie sau cand au declarat pt a nu stiu cata oara....

Xander

Felicitari pentru filmari AlinC.
Coloana sonora, de jale, ai ales-o in mod special sau asa s-a nimerit?  :)

Duta C

greu cu astia........si nasterile sunt mai rapide

AlinC

mike_us

Daca s-ar lucra pe lotul asta la fel de profesionist cum se filmează s-ar fi terminat deja. Sa speram ca lotul 2 se inaugurează măcar parțial anul asta.

vladioan_bv

puncte neatacate: giratoriul de la iesire din alba si supratraversarea de la calea vacii (cred ca mai sunt si altele pe lotul 1 care au ramas in urma.)

alin_simeriaveche

A fost ceva sarbatoare astazi si nu am stiut? Ca e tare inghetat lotul. Asa de "multi" muncitori am vazut si o asa "forfota" pe santier de UMB este mic copil.

Fred

Oribila jonctiunea intre bretele si A1, in zona minutului 6 se vede ca e ingustata pe cateva zeci de metri la latimea unui camion. Parca nu e intersectie de autostrazi, ci de drumuri comunale, un camion in pana chiar blocheaza autostrada.

AlinC

ddfab

^^ va rog, nu mai redeschideti discutia cu jonctiunea! ca e ca cu pandemia!!! face periodic valuri :D cred ca aici au fost vreo 3-4 valuri pana acuma... @fred, daca doresti poti cauta in urma...

mihaihedes

@Fred e ok nu se blochează nimic , încap doua camioane pe acea joncțiune  și găsești mai în urmă motivul pentru care s-a făcut joncțiunea așa. Numa să o pună în funcțiune.

Fred

Am vazut in filmare un camion in jonctiune si asta doar imi confirma ca poate fi usor blocata. Din experienta de santier am vazut zeci de cazuri cu camioane defecte ramase in mijlocul drumului si nu s-au putut misca prin forte proprii, nu am nici un motiv sa fiu optimist.

Daniel_I

Azi dimineata in nodul Sebes se turna asfalt pe podul metalic din breteaua A10 A1 spre Sibiu. Jonctiunea bretelei spre Sibiu in A1 are si stratul de uzura. Nu e mare activitate in nodul Sebes dar nici mult nu mai au de facut, pentru prima data in 5+ ani incerc sa fiu optimist si sa sper ca nodul Sebes va fii deschis traficului complet ceva mai repede de finalul lunii Iulie asa cum au declarat oficial
On The Road