Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 27 Guests are viewing this topic.

AlinC

gicu

Pe bretelele spre Deva mai este de pus uzură sau exista deja?

La pasajul spre Sibiu în schimb s-au mișcat bine. La ritmul lor mă așteptam la o pauză "binemeritată" după hidroizolații și primul asfalt. Dar au trecut direct la rosturi și parapeți.

voicul

Pe bretelele de la Deva mai trebuie asa:
1. Lene vreo inca 2 saptamani.
2. O zi niste marcaje
3. GATA pe 15 iulie se deschid!

:puke:

Chiar nu inteleg de ce suntem asa nerabdatori. Am stat 6 ani fara ele si acum nu mai putem sta inca 2 saptamani?!

:puke:

naivu

Azi e 30 iunie, termenul de predare vehiculat in decembrie dupa hei-rup-ul preelectoral (atat pe ST1 cat si ST2). Pe atunci speram ca in maxim 2-3luni se mai dau in circulatie nu doar bretelele dinspre Deva dar si ceva pe la nodul AlbaIuliaN!

mirceaeliade

de asta sunt bune electoralele.  fara ele cine stie, poate nici L1 nu era in folosinta deloc

bacovia

Aktor nu termina anu asta nici la Teius nici la Oiejdea.

prd.marius

Multumim tuturor pentru filmari.

Adisan ai scos foarte frumos in evidenta "frumusetea" santierelor de pe aceste 2 loturi...  :ohno:

Skynick

Teius se termina in doua luni. Oiejdea...well.. va deveni alt nume pe harta pe care o sa-l retinem.

elphax

cum pun ei pietrisul ala cu finisorul in bucla de la nod Teius ... asa de multa precizie au nevoie la subtraturi ?

ddfab

^ nu este pietris... este balast stabilizat cu ciment(BSC) si da este nevoie de precizie acolo,O data, trebuie sa aiba o anumita grosime, apoi , peste,  urmeaza asfaltul si daca nu este asternut cum trebuie, poti avea probleme in continuare la asfalt...

paulmare

^ bechtel si piatra sparta amestecul care se compacta "optimal", a dat-o cu finisorul, lumea la noi cred ca e mai reticenta pentru ca piatra sau bsc uzeaza mai mult snecurile si grinda de la finisor decat asfaltul, dar e foarte corect sa puna cu finisorul si piatra sau bsc

elphax

inseamna ca m-a indus in eroare culoarea materialului. adica eu il vad maro, de obicei cel stabilizat este gri ( aditivi cu var, ciment, sau ce o mai fi acolo). deci credeam ca e pietris normal, nu stabilizat.
poate au facut ca si in bancul ala cu politistul facut din apa, nisip, apa, nisip, si la final un ***
:)

ncb