Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

ovicor

Observ ca, asa cum e ingustata brusc breteaua Turda -> Deva pare ca dispare banda 1, ceea ce nu-i ok. Doar daca nu va fi rezolvata problema prin marcaje, de pe la mijlocul bretelei. In varianta ce poate fi intuita de  ingustarea brusca pe dreapta, toti soferii vor fi tentati sa ocupe din start banda 2. Chiar daca a fost criticata conexiunea cu A1 a bretelei Turda -> Sibiu, macar acolo se sisteaza banda 2, ceea ce mi se pare mult mai firesc.

voicul

Din marcaj se poate face sa dispara si banda 2.  :)
Asta probail o sa se si intample, pentru ca se poate observa ca banda 2 ar intra direct in banda 1 de pe A1. - 8.05

gsimon

Cate statii de asfalt sunt acum la Aktor in ograda si care e capacitatea lor/zi? O:-)

florin74

Au 2 de capacitate relativ mica.
Daca pastreaza ritmul din ultimele zile este OK. 2000 tone pe zi se traduce in 55 de zile.  (cred ca au coborat sub 110.000 tone ramase)
Maxim 3 luni ar termina (punem vreme, sarbatori, etc)

elphax

pot sa mai aduca, au si altii, de ex Pizza nu prea mai are de asfaltat

RaduG

Hai că ajunserăm și la 1700 de pagini de forum, pentru 70 de km de autostradă. Trist. Cel mai mare consum de energie forumistică, și nu numai, pe km, din întreaga rețea rutieră din România.

mike_us

Pe situl CNADR au modificat data finalizării in Octombrie 2021. 

nicolaem

buna observatie RaduG. eficienta proiect = km/ nr pagini

Mersul trenurilor

Mi s-a acrit de A10, cu miile de scuze pentru cei care filmeaza dar m-am saturat rau, ma uit odata la 2 saptamani si ma simt mai vindecat, pentru ca mai vezi schimbari asa

florin74

Azi am inteles ca Aktor/Retter incepe betonarea rosturilor, la Radesti. (cica ar fi inceput, era programata sa inceapa de la 6 dimineata, din motive de temperatura)
Ieri asfalt doar 1000 tone, ( revizie la o statie). Au recuperat in schimb cu BSC (cred ca in zona nodului de la Teius la bretele)

AlinC

AlinC

survola

Se pregătește o mini-deviere la Alba Iulia Nord? Sub pasajul de corten.

danutzu_1069

Da, cel mai probabil. Trrbuie sa "racordeze" cu asfalt bucata pe care se circula cu ce au făcut in continuare.

RaduG

Bucurie mare, se mai dau în trafic 200 m, pe un sens, pe A10. Bine, după ce fac conectarea, rosturile de dilatație și marcajul. Încă o lună cel puțin, în ritmul Pizzarotti.