Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

survola

Exact.
Și nu e vorba că nu ar folosi decât pământ, că au făcut acele ziduri de incintă în care a intrat și beton și armătură destul de mult.

rt25

Offtopic: Avem o vorba romaneasca care spune ca: Leneşul mai mult aleargă, scumpul mai mult păgubeşte.

Uneori solutiile non-standard chiar daca sunt mai ieftine pe hartie iti duc proiectul la un cost mai mare doar din cauza curbei de invatare sau adaptarii. Aici au trebuit sa ii aduca pe Baxcom langa Retter. Daca era pod simplu puteau lucra doar cu Retter, management-ul mai flat, decizii mai rapide si in final si solutia mai ok.

Daca mai invart mult terasamentul ala si mai frezeaza niste asfalt inca odata sau iar fac coloane prea scurte la Oiejdea vor ajunge sa plateasca mult mai mult decat daca le-ar fi facut cum trebuie din prima.

Totusi, daca te uiti la filmari, proiectul Aktor si executia pare mai buna ca la Pizzarotti. Cel putin managementul apelor este alt nivel comparativ strict cu Pizzarotti care sunt sunt sub orice critica.

dragos_on

PROMISIUNI FERME
Întrebat când estimează că vor fi finalizate toate nodurile rutiere, cel de la Sebeș și cel de la Alba Iulia Nord, acesta (Eusebio Caretta) a răspuns că ,,cel de la Sebeș și Alba Iulia Nord, ultimul program de lucrare despre care s-a discutat, vorbim despre primăvara anului viitor, începutul lunii iunie".
https://ziarulunirea.ro/video-se-deschide-autostrada-a10-sebes-turda-lotul-1-intre-sebes-si-alba-iulia-se-va-putea-circula-de-ziua-nationala-promisiuni-ferme-664072/

Important este ca suntem in termen!!!

bacovia

^ pe bune?
Du-te si vezi cum se sfarma betonul turnat la rigole.

Cand vad ca laudati Aktor mi se face greata.

flanker1

Cand zici ca dintre doi prosti unul este mai putin prost, nu inseamna neaparat ca ai laudat pe ala mai putin prost. DAR, daca ai urmarit santierul de la inceput ai putut vedea ce dezordonat au lucrat "Aktorii". Sa nu-i laudam, sa zicem ca acuma au subcontractori un pic mai ordonati ca la inceput.

rocklee

Teo

Nu laudă nimeni Aktor-ul. Dar cred că e cel mai tărăgănat lot de autostradă din istoria României și e foarte mare entuziasmul când vezi ceva lucrări, care dau speranțe că se va finaliza șantierul.

Oricum, calitativ, nici lotul 1 nu e nu știu ce capodoperă, cu atât mai mult lotul 2.

dumbravaandrei

In ritmul asta, nu cred ca se aliniaza astrele sa circulam pe lotul asta in 2021... e iunie.

elphax

pai exact asta e nevoie , sa se alinieze cateva astre si sa faca in paralel cateva chestii care se pot termina in 2 luni - consolidarea la Oiejdea, Nodul si pasajul Teius, supratraversarile ramase in urma
1 septembrie este foarte realist daca pastreaza ritmul de acum

danutzu_1069

Pai se aliiniaza maine Pamantul, Luna si Soarele... :lol: :lol:
Vizibil doar in zona de Nord a tarii, printre care si zona A10...

florin74

2000 tone asfalt azi Aktor. De la începutul lunii  cred ca peste 12.000 tone. Poate chiar 14.000-15.000.

Dominik

By Adisan
You're in Steelers Country

Adisan

Cam astea au fost de astazi dupamasa orele 17:00+. Din pacate, dupa cum se vede si in filmarea de la Oiejdea, era ceva inceput de furtuna peste Teius-Aiud si oricum batea vantul foarte tare, nu mi-am mai continuat traseul pana acolo. Data viitoare  O:-)

florinalba

Super filmari @Adisan, multumim!!!!!