Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

cfdp

da dar tot nasol sa fi singur pe ditamai pasajul in a doua zi de pasti. vorba lu PAUL . DUPA SAPTE ANI "Cadrele alea cu echipa de doar 2 fierari la suprabetonarea pasajului peste DN - sunt antologice"

StefanCelMare

^^ Le urez și eu celor de la Aktor mult tzatziki in patria lor natală.
Am bifat și eu coadă vinerea mare, începând de la parcarea aia faină de pe A10 de la Gâmbaș (!), vreo 5 km până în centrul Aiudului (plus coloană continuu aproape până la lotul Pizza).
La asta adaug și Turda în care îți vine să îți faci sepuku la ore de vârf.
Total în plus de la Cluj la Simeria, cam 1h.
Dar să nu deviez, mult tzaziki la voi acasă vă urez Aktor.

adiarc

ca idee,venind dintre Teius si Alba,Waze m-a rutat spre Sibiu ,prin Galda de Jos,Cricau,Ighiu,Alba Iulia...si a fost f bine....am mers decent cu 80-90 pe un DJ decent ca suprafata si virajare....eram in camp la o ferma si Aktor pare ca e un concediu...cate 2-3 bascule expirate din cand in când
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

gicu

Ăsta e un flashback de acum 10 ani când încercând să ocolesc Sebeșul în drumul CJ-SB mergeam ba prin Blaj - Copșa Mică, ba prin Teleac - Vingard - Cunța.

S-a mutat doar poziția dopului în 10 ani, nici măcar timpul de parcurs nu s-a modificat.

alin_simeriaveche

Trebuie să fac un drum urgent spre Simeria mâine după masa. Cei din zonă îmi puteți recomanda o variantă decentă de ocolire a zonei Teiuș- Sântimbru? Mulțumesc

adiarc

recomandarea ar fii sa il faci de dimineata si in nici un caz dupa ora 14:00 cand se merge spre Sebes si Alba Iulia la munca pt schimbul de la ora 15:00

apoi,presupunând ca vii dinspre Turda spre Aiud pe A 10 ar fii util sa iesi la ieșirea premergătoare celei de la Aiud si sa vii pe DN pana la Aiud...e mult mai liber pe DN (chiar daca Waze iti zice sa continuui pe autostrada )...

daca vrei iei si cum am facut si eu mai departe...Galda de Jos ( intre Teius si Alba ) , Cricau,Ighiu,Alba Iulia si apoi te aduce pe Dn pana in Lancram ( liber pușcă pt ca ai autostrada paralela ) si la Lancram urci pe A1 spre Simeria
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

AlinC

Duta C

Multumim  @AlinC
Giratoriu acela e contaminat cu vreo bacterie periculoasa de nu se mai ating de el!!

vladioan_bv

Quote from: TibiV on May 04, 2021, 12:00:25 PM
Este de remarcat ca au reusit sa pun (in sfersit!) pe pozitie acele tuburi din otel ale podetului metalic tubular de langa pasajul peste DN14B...

Este de remarcat ca a doua oara au reusit sa puna bine grinzile...

^ @Duta C Giratoriul e contaminat.. pasajul peste CF  e contaminat, ca na, poate sa stea si nehidroizolat.

alexV

a doua oara a pus altcineva grinzile   :D

linucsu

@alin_simeriaveche
"daca vrei iesi si cum am facut si eu mai departe...Galda de Jos ( intre Teius si Alba ) , Cricau,Ighiu,Alba Iulia si apoi te aduce pe Dn pana in Lancram ( liber pușcă pt ca ai autostrada paralela ) si la Lancram urci pe A1 spre Simeria" - @adiarc

Eu as spune sa NU mai mergi prin Lancram ci prin Vintu de Jos (catre Pianu de Jos) si de acolo te urci pe autostrada direct prin parcarea autostrazii care este in dreptul localitatii Pianu de Jos. Eviti giratoriile de la Lancram de intrare/iesire de pe autostrada la care intotdeauna se asteapta la coada. Accesul prin parcare pe autostrada este functional fara sa incalci vre-o regula de circulatie.

La intoarcere poti urma aceeasi cale, cu iesire de pe autostrada prin parcarea similara de pe celalat sens de mers, apoi Vintu de Jos , Alba Iulia.
Sper sa fi inteles ce am explicat.

ddfab

^ daca vii de la Alba si vrei spre Deva, nu merita sa mergi prin Vintu de jos. in giratoriul nordic de la Sebes, faci imediat dreapta, nu astepti! prin Vint sunt kilometri in plus, pe Dj si ai localitati. acum este liber pe Alba Lancram.

alin_simeriaveche

Multumesc adiarc. imi sunt de folos sfaturile despre trasu!

Daniel_I

S-au intors mai repede decat a preconizat Cipri fierar betonistii pe viaductul de la Sebes. Azi dimineata erau intr-un numar mai mare.
On The Road

AkaManah

Si acesta este un efect secundar al (ne)construirii de autostrazi. Discutam de rute ocolitoare, de navigatii...:))