Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

AlinC

alecu26

cred ca pentru a observa trambulinele nu trebuie asa mult timp. Deja lotul lui Pizza are destul de multe trambuline. Nu foarte mari...si noroc cu urmele deja de pe asphalt ca le vezi din timp si franezi. Nu ii vad bine dupa cateva ierni si dupa ce se va deschide traficul full.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

AlinC

bdragos1

Din cate tin minte podetul de sub pasajul de la Toskana nu a mai fost hidroizolat, nu?

florinalba

Asa stiu si eu ca nu este hidroizolat. L-au acoperit in graba toamna trecuta.

Duta C

Nu l-au hidroizolat......AlinC multumim pt abnegatie....pizza e in bahamas in concediu....nu merita astia sa mai cistige nici  macar la loz in plic   :(

cfdp

va dati seama ce nenorociti se simt cei doi fierari de la pasajul peste DN1. Singuri , dupa sarbatori , pe ditamai pasajul, tragand cate o armatura fara sa vada luminita de la capatul tunelului🤦‍♂️😒

ion59

Unul dintre cele mai lejere santiere vazute in viata mea! Viata nene! Sefii de aici se plictisesc! Nu-i fugareste nimeni, nu-i bate nimeni la cap, nu le cere nimeni nimic. Fac si ei ce pot, cand pot, daca vor, cand vor. Nu au stapan, nu au sef, nu au client care sa faca galagie! O imagine si un exemplu al neputintei noastre! Asa meritam!

NewBest

Quote from: TibiV on May 04, 2021, 12:00:25 PM
Este de remarcat ca au reusit sa pun (in sfersit!) pe pozitie acele tuburi din otel ale podetului metalic tubular de langa pasajul peste DN14B...

Sa speram ca l-au pus bine de data asta, ca a mai fost pozitionat. De exemplu, in filmarea asta, deja clasica, lucrau sa il fixeze:

^ In timp ce ei se relaxeaza, in mini-vacanta asta a fost sport national statul in coloana. Daca vii de la Turda stai la Aiud, coloana incepe chiar de pe autostrada. La Alba nord coloana incepe inainte de Teius... si au fost ambuteiaje (si accidente) si pe rutele ocolitoare prin Santimbru si prin Sard. Stand in coloana asta toti soferii pot multumi ambilor constructori: actorii evident nu au deschis lotul, dar si pizza a tinut neaparat sa demoleze breteaua care ocolea sensul giratoriu de la Alba nord... si sa abandoneze lucrarea asa (nu rezolva coloana, dar clar ajuta traficul breteaua aia). Si mai e si aglomeratia de la Sebes... (apropo, in fiecare vineri pe la 4-5 dupa-masa, iesirea din Sebes e blocata, stai vreo 30 de minute in coloana sa intrii in giratoriul unde se descarca A10... deci fara graba cu bretelele alea spre Deva).
Asa ca, sa dam inainte cu relaxarea pe santier, ca vara-i lunga, vremea e frumoasa, nu e stres, n-are rost sa ne agitam degeaba.

adiarc

si intre timp intre Alba si Teiuș e permanent coloana pe ambele sensuri..coloana de stat
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

alin_simeriaveche

Numai ganduri "bune" din partea mea pt Aktor. Am simtit si eu pe pielea mea nebunia  dintre Aiud si Alba. Mai e cum mai e pe directia Sebes Turda dar cand am mers spre Simeria, crima si pedeapsa. I s-a umplut paharul si electromotorului meu cu start-stop dupa acel drum. In vacanta l-am schimbat. Doresc acelor responsabil de acest santier numai bine, un bine usturator.

crystale

Gânduri bune și de la mine! Azi am pierdut o grămadă de timp între Aiud și Alba Iulia.

Offtopic: După care as mai fi pierdut încă de două ori pe atât între Râmnicu Vâlcea și  București. Noroc că m-am întors prin Tigveni (unde, aviz amatorilor, s-au apucat să decoperteze petice de asfalt. Mă și mir că n-am făcut pană pe acolo)

JohannDB

Mulțumesc, pentru opiniile și pătimirile voastre pe Aiud-Teiuș-Alba-Sebeș......   O să fac pe "ăla"-n patru, să trec (numai) la ceas de noapte..., de noapte adâncă.... E mai sănătos, evit nevrozele !!
                    Of Top. De azi începe un alt marasm pe DN1A, prin închiderea de la Azuga...... Alt balamuc !!

paulmare

AlinC multumim de filmari
Cadrele alea cu echipa de doar 2 fierari la suprabetonarea pasajului peste DN - sunt antologice

Ar trebui pastrate si aratate daca mai vine pizza sa liciteze sau sa conteste ceva care nu i-a fost atribuit
si aratate si la cnair, care au facut ca o lucrare estimata la 18 luni, dupa 7 ani sa fie inca "in grafic"

ciprebbe

Nu e stres cu pasajul asta celebru pentru cei doi oameni care fasonau fierul .
Lucrarea e la Baxcom iar muncitorii, la fel ca si UMB-istii sunt din Moldova si au plecat acasa. O sa vedeti cand revin cat de repede vor termina pasajul. S-au miscat repede si bine peste tot pe unde au avut lucrari chiar daca au luat si teapa (Straco).
Bataie de joc e la giratoriul abandonat de la Alba Nord si la finalizarea bretelelor spre/dinspre Deva.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe