Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Pe filmarea de la Sincrai, la min 10.06, ce-s alea 5 care traverseaza... neregulamentar autostrada??  :lol: :lol:
Daca sunt caprioare, .... astea stiu ca pe acolo e traseul lor... si o sa fie uimite cand or sa dea de gard peste cateva luni....
Ecoducte, ceva avem?
Nu tuburi pentru animale mici....

ivladbogdan

Aproximativ 20 persoane la podul peste calea ferata NU sunt indeajuns in momentul asta, e inca mult de lucru acolo, e una dintre zonele ramase in urma.
Sa speram ca aduc mai multi oameni cat de repede, e si pacat sa nu profite de vremea de acum.

florin74

^Prin sud poate, pe aici cam toata saptamana au fost averse... O ora ploaie...doua ore soare, iar ploaie, iar soare...

sm33

Urmaresc de ceva vreme evolutia lucrarilor pe A10. Nu vreau sa fiu luat in nume de rau, dar comparativ intre lotul 1 si lotul 2, parca lotul 2 este lucrat mai ingrijit decat lotul 1. La viteza melcului , e adevarat! Repet este doar o parere, poate argumentata in subconstientul meu si de speranta ca vor incepe cat mai curand lucrarile la lotul 3 de pe A0! Nu in ultimul rand, felicitari Alin pentru filmari!

Europiu

Se tot asfaltează pe lotul 2, ba aici, ba dincolo, dar uzura se va pune abia la final, corect? Vreau să spun: uzură nu avem încă nicăieri pe acest lot, am înțeles bine?
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

danutzu_1069

Mie imi pare ca se pune si uzura. In filmarea de azi...

Tudor99

Tudor99

danutzu_1069

Avem ocazia sa aflam ritmul de asfaltare, @AlinC si @Radu (trb intrebat pe canalul de youtube) la ce ore ati facut filmarile?
La @Alin e clar ca dimineata, sa zicem ora 8 10:30 , iar Radu, undeva dupa pranz.. poate ora 14 15:00 (info de la Radu), ar rezulta ca in 6 4,5 ore au asfaltat cca 700m 750m...
Deci cca 125 160 m /h.... restul calculelor si estimarilor.... va apartin :)

LE: update-uri orare

carutasul

10:30 a zis AlinC :)
Eu nu știu cum, dar pare că la UMB merg finisoarele cu altă viteză :)

Tudor99

danutzu_1069

Oare hidroizolatia aia trebuie sa stea la fezandat vreo luna pana sa fie acoperita cu asfalt?

Daca au in intentie sa astepte cu asfaltarea pana e gata si pasajul lung peste Sebes, si de hidroizolat si pasajul peste A1.... atunci mai este de asteptat mult si bine....

Tudor99

@Adisan :)

Adisan

Unul dintre cele mai dragi filme mie de cand filmez autostrazi :) sper sa fie si la fel de util ;)