Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

florin74

60-80 de minute Alba Teiuș în dupa amiaza asta

gicu

Se vede clar în sensurile giratorii cât de rău face intersectarea fluxurilor când e aglomerat.

Sagitarius

Quote from: Stefan01 on April 18, 2021, 02:48:59 PM
ATENTIE !!!

Incepand de astazi, la nodul rutier Alba Iulia Nord, circulatia este inchisa pe breteaua ce leaga DN1 de A10 pe sensul Turda - Sebes. Cu alte cuvinte, soferii care vin de la Turda spre Sebes nu mai pot intra de pe DN 1 pe A10 decat la nodul Alba Iulia Sud. Motivul fiind finalizarea lucrarilor de la intersectia A10 cu CF 200 A pana la la granita cu lotul 2. In curand se va inchide si portiunea din A10, pe sensul Sebes - Turda, intre nodurile rutiere Alba Iulia Sud si Alba Iulia Nord.

Pana la finalizarea lucrarilor soferii vor fi nevoiti sa mearga pe DN1 Centura Alba Iulia. Poze putin mai tarziu.

Pana la urma , nu s-a mai inchis intrarea pe A10 dinspre Turda?

voicul

Daca dadeai mai jos putin, adica aici - http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=165.msg340402#msg340402 vedeai ca este inchis.
Intre timp deja au deschis.

Deci nu au facut nimic decat sa blocheze intrarea pentru 1 zi 2.  >:(

SorinMS

Eu, în locul lor, aș betona rigola din vârful alunecării, nu se știe niciodată...

adiarc

iar eu as gata odata nenorocita aia de autostrada si n-as mai calca in veci in Romania....constructor de 2 bani
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

cfdp

de la inceput au lasat rigole neterminate. Inclusiv cea care a determinat alunecarea avea cativa m neturnati ani de zile. S-a betonat de sus in jos. Apa pe rigola betonata prinde viteza si produce in aval eroziuni.... Lucrarile de terasamente (sapatura) si pereere santuri se face dintodeauna din aval in amonte. Este o regula de baza in drumuri, pentru a nu avea frontul de lucru sub apa. DAR....

lorigergely

O scurta filmare de pe ST2 gasita pe youtube, zona Sancrai - Radesti

sursa: youtube LefMarius

lorigergely

Si una de pe ST1, Nod Alba Nord

Aceasi sursa

voicul

^Pare ceva intentionat la pizza modul cum s-au facut rigolele la AB N. Cred ca au vrut sa fie probleme dupa ce expira garantia.
Dar poate conspir eu aiurea.

Vad ca e la moda preluarea de video deja existente si prelucrarea lor. 
Moda a inceput la Braila si acum a ajuns si pe A10. 8)

dargauda

paulmare

^ dealul ala e erodat si plin de falii, parerea mea e ca au facut pizza proiectarea (cum a fost si sf-ul) dintr-un birou, pe santier drumarii le-au vazut si au cerut probabil o solutie cumsecade, si Pizza a inceput cu claimurile stilul ei, rezolvi falia cu avocatii nu cu inginerii si geologii si ceri timp si bani extra - de aia cred ca au ramas santurile alea nefacute fix acolo.
Solutia asta - pe lotul celalalt cineva a facut un studiu si a propus mai multe posibile rezolvari etc - aici la pizza cred ca e doar ceva adhoc cu salteaua aia drenanta in falie, solutie rapida de santier cu ce materiale au avut la indemana, nu stiu cat o sa tina.

AlinC

vladioan_bv

Soc și groaza la Pizza, armare cu 2 echipe, suprabetonare și turnare sfert de con, lucrări la terasamente în același  timp.....