Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 32 Guests are viewing this topic.

voicul

Este si un lot lung - 24 de km - deci mult de asfaltat. Doar lotul Astaldi e mai mare  :)

Poate o sa foloseasca si celelalte 2 finisoare sugerate mai ^ si atunci mai reduc din timp.
Parca cele 3 statii puteau sa produca 3000 sau 4000 de t de asfalt pe zi. Deci producerea asfaltului nu ar fi o problema.

Tudor99

Adisan

Xed

@Adisan, bine ai venit pe forum si iti multumim pentru toate filmarile tale  :D

danutzu_1069

Cred ca ati inteles de ce mergea greu lansatorul cu grinda incarcata... Podul este in rampa de unde se pleca cu grinda... 😂😂😂

Xander

Daca eram la handbal, se fluiera de mult "joc pasiv". Hai cu bretelele alea spre Deva ca ne apuca septembrie 2022 in ritmul asta.  :bash:

ddfab

in weekend, au pregatit DN1 in curba Oiejdea, pe sub autostrada. au asfaltat vechiul amplasament al DN-ului, au marcat cu alb( definitiv) pe sub pasaj si in curand vor da drumul la circulatie pe vechiul amplasament si se pot apuca de umplere langa culeea sudica. pe partea nordica au cam ajuns la nivel cu terasamentul, ar mai fi doar stabilizatul si asfaltul. de dimineata am vazut aici un finisor de asfalt incarcat pe un trailer, pregatit sa-l duca undeva.

florinalba

Dupa cum se vede in filmari cred ca Pizza se "pregateste" sa dea in circulatie toate bretelele odata si nu cred ca o sa se grabeasca sa le dea pe rand. Asta tot din seria : "Las-o bre...............parerea mea"   

KnX

E cât se poate de evident că nu se grăbesc să finalizeze bretelele pe direcțiile Turda - Deva și invers!
Au fost zile destul de calde și chiar însorite în primăvara aceasta, în care puteau să înceapă cu lucrările de hidroizolație, dar betonul stă în continuare curat pe acele supratraversări.
Măcar cei de la Aktor s-au mai mișcat cât de cât în direcția asta pe podurile de la Rădești și au început și la cel de la Sâncrai, din ceea ce se vede pe ultimele filmări.
Pe când la cei de la Pizza... NIENTE!
Doar pe viaductul spre Sibiu au început lucrările de cofrare și armare.
Și nici acolo nu s-au prea grăbit să debaraseze podul de toate elementele de trecere pentru lansator.
Ei sunt setați încă pe modul: ANDANTE.

carutasul

Andante ma non tropo :)  Cred că au ca de obicei un contractor ceva (sau așteaptă iar rosturi de dilatație) și ăla o să vină și o să le facă pe toate ( toate trei sper, nu și pe ăla mare, că atunci am avea de așteptat...)

elphax

vad ca tot insistati cu bretelele acelea 2, Pizza nu insista deloc, nu vor sa dea drumul mai repede adica inca o deschidere partiala

dragos76

După mine nici să nu mai deschidă parțial, dar să se concentreze odată și să termine tot. Că deja în ritmul ăsta azi mâine încep să am emoții și pentru o deschidere în toamnă.

carutasul

păi nu insistăm, comentăm :) Totuși cred că pe alea trei o să le facă la un moment dat, că e prea mult până termină suprabetonarea ( deși dacă nu o fac ei nu se știe) și mai trebuie să factureze și ei câte ceva :) Doar că presupun că o să cheme pe cineva o dată, nu de trei ori, și depind și de programul ălora, că doar nu le fac cu echipa lor de nouă meșteri mari :)

RaduG

@Adisan Bun venit pe forum, mulțumim pentru filmări și efort  :cheers:

TibiV

Adisan,
bine ai venit!

Dar după cum observi, ești deja "vedetă" pe forum.
Doar că acum va fi mai ușor să dăm like-uri la "adrisantul" corect...

Nu suntem foarte mulți, dar îți suntem un public constant și fidel...

:cheers:  :cheers:  :cheers:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)