Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 38 Guests are viewing this topic.

Skynick

Podul asta oricum a facut istorie pe forum aici. I se stie fiecare racord, fiecare fierbeton.

dragos76

Deja au obosit la înălțarea terasamentului la supratraverasrea aia agricolă la Sâncrai. Tare mi-e că deși lucrările astea ar trebui să fie cele mai simple o să fie cele care o să ne scoată peri albi în privința deschiderii (bun, excepție acum problema cu alunecările de la Oiejdea).

danutzu_1069

Supratraversarile nu ar trebui sa fie o piedica in calea dări in circulatie...
Pe A3 de Brasov inca se mai lucreaza la rampele unei supratraversari....

florin74

Intra Marcu de saptamana viitoare... Asa se aude. Si fix de rampe se va ocupa.. Si de umpluturile de la nod Teius

alexmocian

Veste buna, incep sa re-apara sperantele ca se poate face ceva  :D

Earthchild

Sa-si mai recupereze din pierderile de pe A3.

vladioan_bv

Sa inteleg ca Marcu nu poate actiona in justitie referitor la a3 - Chetani?

dragos76

Cum să nu fie critice supratraversările? E vorba de DJ-uri, de drumuri agricole importante. Mă mir că în Brașov s-a deschid bucata aia fără supratraversări.

florinalba

^^^
@danutzu_1069 zice bine. Se poata da in circulatie si fara supratraversari finalizate. Exemplu cel mai bun si mai aproape este cel de pe ST1, la Calea Vacii.

ovicor

Una-i la Calea Vacii care nu e terminata dar utilizabila si alta-i pe L2, unde nici macar nu se va putea termina autostrada decat  dupa mutarea traficului pe acele overpass-uri.

dragos76

Corect, nu mă refer să fie finalizate, ci utilizabile.

hefaistos

Daca Marcu pune umarul si grecul, pardon olandezul, pune banul am putea vedea miracole inainte de inceputul astronomic al verii (nu n-am consumat ciuperci halucinogene deci vorbesc da prodrese nu de deschideri).
Daca nu, vremuri grele ne asteapta si tot pe la solstitiul de vara ne vom da seama. Pana atunci, reasezari interne, renegocieri contracte cu prestatorii de servicii.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Kimi

De structuri se ocupa Retter.
De umpluturi se ocupa Marcu.
Trebuie doar sa vina cineva cu asfalt. Daca aktorii nu fac fata atunci sa cheme toti prestatorii dispusi lucreze, asa cum au facut pizzerii inainte de alegeri. E foarte mult de asfaltat.
De santuri, rigole, parapeti samd sa se ocupe aktorii. Macar atat sa faca si ei daca nu pot mai mult.

hefaistos

Grecii trebuie sa se ocupe de bani. Aici e problema.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

hvm

^
Eu nu vad sa fie interesati sa subcontracteze asfaltarea. Se face economie daca fac cu echipa lor, eventual o echipa la doua finisoare simple cum am vazut acu cateva zile ca s-ar parea ca fac... oricat de mice economie cand esti in gaura conteaza.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici