Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 28 Guests are viewing this topic.

TibiV

Multumim, AlinC!.
De acum au ramas de facut numai niste maruntisuri....

Si pentru ca AlinC nu mai vrea sa "ne agaseze" (deh, erau multi pe aici care spuneau ca sunt prea dese filmarile lui...), voi pune eu doua dintre filmarile lui cu o rampa temporara de depozitarea a gunoiului.

Probabil sunt legate de problema gunoiului de breteaua A10-nod Alba Iulia Sud...

25 martie 2021:

Se umple foarte rapid....
27 martie 2021:

Like-urile nu mi le dati mie, ci lui AlinC....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rebel

^^ Salut'

ce-i acolo este gunoiul din Oras si din zone, Polaris isi ducea gunoiul la Tg-Jiu si se pare ca i-a inchis, nare treaba cu A10..

Multumim AlinC pentru filmarile din nodul Sebes din ultimele zile.

AlinC

Nu au nicio legatura cu breteaua de la A10. De cateva zile, Alba Iulia nu mai are unde sa duca gunoiul si il depoziteaza pe rampa temporara de pe centura. Sa vedem pana cand....

danutzu_1069

^^ Este acelasi Polaris care o ramas cu buza umflata la contractul de exploatare a CMID Galda de Jos.... Au pierdut contestatia in instanta, contestatie contra celor de la RER Vest si Retim Ecologic...
Ca si in alte domenii, batai de joc cu durata contestatiilor a fost si aici, CMID Galda de Jos fiind finalizat in 2017!!

^ Pana dau drumul la CMID Galda de Jos....

Stefan01

Poze realizate astazi cu ultimele grinzi montate (zilele trecute) in nodul rutier Sebes.

Sper ca atentia pasionatilor de infrastructura sa se indrepte spre punctul critic al acestui lot 1, mai exact alunecarea delalului aflat in apropiere de paraul Iovului. Din informatiile obtinute (nu stiu cat de credibila este sursa) am aflat ca Pizzarotti insista sa execute drenuri in acea zona, nu coloane forate. Exista alte informatii despre acest subiect ??

florin74

Erau ceva informatii ca de azi  incepe Aktor asfaltarea mai serioasa... Sper sa se confirme...

endre.kemenes

Salutari tuturor! Membru nou, deci poate s-a mai discutat asta aici si n-am prins discutia, dar am si eu o nelamurire: la nodul rutier Sebes, avem 6 bretele, dintre care 2 deschise, 4 promise pentru 30 iunie. Din filmarile mai sus mentionate se vede clar ca cele doua care fac legatura intre A1 spre Deva si Timisoara, ar putea fi deschise fara terminarea celorlalte doua care fac legatura intre A1 dinspre Sibiu. Oare de ce nu se poate lucra etapizat si sa se deschida prima data alea doua si dupa aia celelalte doua? Cu cat avem mai multe deschise, cu atat mai mult se reduce traficul din sensurile giratorii de pe acolo.

GAC

Salut si bine ai venit!
Ar fi fost frumos sa se puna in practica ce spui; nu exista obstacole in calea terminarii celor 2 bretele spre Deva... din pacate Pizzaroti nu a fost in stare (sau mai bine zis nu a vrut) sa lucreze organizat (asa cum spui tu) 5 ani. Nu cred ca o sa-i apuce acum dragostea de organizare.
Cel mai probabil vor lucra in "dulcele" stil clasic pana spre vara (probabil concentrati pe suprabetonarea noului viaduct la care ridica grinzi de jumatate de an) si sperand ca Aktor nu vor putea deschide in zona dealului Oiejdea (ca sa o mai poata lalai cat mai mult), ca in iunie sa mai aiba un puseu sa termine macar nodul de la Sebes.

florinalba

^
Mai in gluma, mai in serios : Pentru ca nu mai este campanie electorala.

naivu

^^^In general antreprenorii nu agreeaza deschiderile partiale. Fara presiune din partea Beneficiarului, e mai simplu pt ei sa dea in circulatie tot odata.

alexV

E in plan ca bretelele spre Deva sa fie date in trafic mai repede decat lotul integral. Lotul 1 oricum e deschis, 95% din utilitatea lui o avem.

@Stefan01, solutia la alunecare trebuie sa rezulte dintr-un studiu. De ce coloane forate? Uite, intuiesc ca alunecarea e deja rezolvata prin refacerea pantei cu umplutura de balast, si refacerea drenurilor afectate. Poftim alta alunecare rezolvata dupa principiul "cea mai ieftina solutie care tine". Si e perfect acceptabil in opinia mea, desi inestetic.

ddfab

aktorii au asfaltat, in sfarsit, DN 1, pe sub traversarea din curba Oiejdea. se pare ca vor da drumul la trafic pe vechiul amplasament... vedem cand...
lucreaza si la sfertul de con al rambleului, la supratraversare...

AlinC

danutzu_1069

Ce cuminte asteapta pasajul peste CF sa fie hidroizolat.... :)
Nu ca ar fi singurul....
Probabil alea de la Sebes țipă ca nu vor sa ramana codașe....
Dar cel mai tare urla ala lungu' de s-a pricopsit recent cu toate grinzile... ca el vrea armătura..

florin74

Tot nu reusesc sa inteleg ce mare efort e sa faca breteaua aia de ocolire spre Alba Iulia de la giratoriu... :bash: