Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

alexV

Quote from: florin74 on March 27, 2021, 10:22:18 AM
Din cate am inteles Pizzarotii dorea corelarea cu ridicarea grinzilor.

Pizzarotti vroia sa betoneze noaptea, asa inteleg de la florin. Detalii, water under a bridge, cum zic englezii. Treaba e deja trecuta.

survola

^ Grinzile subțiri lasă o mai mare înălțime liberă față de șoseaua existentă sub ele.
Sau așa cred eu?

danutzu_1069

^ Nu lasa nimic... au aceiasi inaltime precum cele normale. Se vede clar in poze...
Eu as zice ca sectiunea respectiva ar putea sa suporte o incarcare mai mare.... dar este fara logica pentru intreg pasajul, daca nu este la fel si la urmatoarele deschideri.
Singura diferenta fata de grinda normala este talpa superioara mai ingusta...

Europiu

Atunci singura explicație e că le-a plăcut așa de mult lansatorul ăla, că pentru ultima deschidere au dorit neapărat să prelungească procesul  :lol:
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

AlinC

adyneamtu

Este deschiderea mai mare, grinzile mai lungi.

AlinC

Kimi

Nu imi dau seama daca pizzerii sunt pur si simplu niste putori ordinare sau trag intentionat de timp.

La Alba Iulia Nord se poate hidroizola si asfalta. La bretelele Deva - Turda la fel.
La nord de nodul AB Nord nu lucreaza nimic.

Sunt curios daca intra Baxcom in actiune la pasajul de la Sebes. Altfel nu vad cum ar putea termina pana in vara.

adiarc

sunt si puturosi..dar sunt la fel ca cei din cnair...extensiile de timp le permit sa fie asa
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

ion59

Treaba e simpla, zic eu! A zis partidul ca vrea deschisa autostrada de alegeri, au deschis! Ce mai vreti mai departe? Alegerile sunt peste patru ani! Nu-i graba! Si nu, nu cred ca sunt puturosi ca altfel nu erau in stare sa se mobilizeze!

carutasul

Ei, nu e chiar așa, că mai au și un termen... Pe de altă parte, dacă nu îi aleargă nimeni pare destul de firesc să îl cheme pe Fane Hidroilozatorul de acum încolo, când e soare și frumos, nu pe ploaie și ceață când nu-ți vine să dai un ... italian afară din casă :)  Până la urmă dacă se apucă de hidroizolație în câteva zile au asfalt... Eu nu m-aș agita însă cu Alba-Nord, care nu ajută pe nimeni, ci cu bretelele de Deva, care chiar ar fi utile.

raulbogdan23

La ora 18:00 lansatorul tocmai terminase de pus o grinda, alta astepta in trailer.

Fara cea din trailer mai erau 3 de montat.

(GPS)

(GPS)

(GPS)