Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

survola

Nu se putea face manevra aceasta în weekend? Traficul văd că este destul de îngreunat.

RaduG

Să înțeleg că urmează în curând o deschidere parțială a traficului și pe cele două bretele înspre Deva? Care par aproximativ gata, structural vorbind.

Nu se putea suprabetona doar pe o jumătate (să zicem deasupra sensului Sebeș-Deva) și ruta traficul de dedesubt pe celălalt sens (Deva-Sebeș)? Apoi mutat invers?

Cetatean

^n-ai sa vezi asa ceva la noi. Toata treaba asta se putea face si seara/noaptea cand nu avem asa trafic. Noaptea sunt 3-5 grade, deci cu niste aditivi, se putea turna lejer.
Personal le-as fi dat inchidere 2-3 ore, pentru ca mai mult nu dureaza sa tori betonul ala! Ce-i drept, e cam ultima inchidere de genul si incet incet scpam de ei. Legat de montajul de grinzi, la fel seara/noaptea sau cateva ore.

florinalba

^
De ce sa sa se complice baietii, e mult mai usor pentru ei sa inchida tot . Ca doar unde ne grabim.  :lol: :lol: :lol:

gicu

Ce mă revoltă este că deși au închis toată autostrada A1, ultimele grinzi tot nu le montează. Nu au cum să le mute până la ora 19. Asta înseamnă că vor mai închide cel puțin breteaua de ieșire, probabil tot noaptea.

mircea

^^ Bretelele alea două puteau fi gata de mult timp, deci nu cred că vor să le deschidă separat.

Un pic off-topic, cum se vede pe la sfârșitul filmării, în giratoriul dinspre Sebeș, diferența între șoferi și posesorii de permis...

ionutz08

A10 pe sensul sebes alba iulia este inchisa traficului . traficul este o minunatie in oras, sunt cozi cu timp de asteptare de 30- 35 de minute cel putin la intrare dinspre alba iulia atat in lancram cat si pe A10 pe sensul alba iulia sebes . in schimb activitatea pe santier mi s-a parut anemica .

mariansb

Eu azi dimineaţă de la Cunţa  spre Alba Iulia am luat-o pe DJ106I, DJ107 , prin Şpring , Ghirbom, Teleac. Drumul e liber şi bun.Şi acum la întoarcere tot pe acolo voi merge. Aşa rutează şi Waze. Cine nu are Waze şi nu ţine cont de el şi o merită :D. Nu cred că  e doar trafic local pe Alba-Sebeş.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

ovicor

Sunt soferi neinformati, mai ales autoturisme, ce n-au statie, care se invart in sens: la min. 8:20, un autoturism albastru, in giratoriul nordic, la min 17:50 un autoturism alb si unul negru, in giratoriul sudic. Era greu sa instaleze un indicator pe breteaua de iesire de pe A10, chiar si inscriptionat pe-un placaj: A1 SIBIU , A1 DEVA ---> obligatoriu la dreapta ?!
Si, cum spunea si alt coleg, mobilizare execrabila!

dorum

io nu le-as fi acceptat inchiderea unei autostrazi pt moblizarea asta in bataie de joc

TibiV

Instalare structuri metalice tip portal, precum și dispozitivele electronice aferente VMS-urilor noi pe A1 la km 307+100 și la km 312+410;

Instalare structuri metalice tip portal, precum și panourile de semnalizare verticală noi pe A1 la km 307+580 și la km 311+800.

Enervant este ca pe filmarea lui AlinC, la 10.45, nu se vede picior de muncitor la portalul ala care are un "picior" infipt fix in Breteaua 1 (Turda->Orastie)...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mariansb

Am ajuns dinspre satul Cunta in nodul cu A1, care era blocat.
Până pe autostradă e coloana pe direcția Sibiu-Sebes.
Erau destul de multi acum pe varianta de drum județean, inclusiv tiruri.
Doar sa trec prin cele 2 sensuri giratorii din nodul Cunta și să intru pe A1 spre Sibiu mi a luat 10 minute
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

lupualb

Credeam ca astazi vor ridica cele 14 grinzi, însă până acum nu au pus nici una. Acum trec pe acolo in ritm de melc!

florin74

Si au fost ridicate toate grinzile la Teius...