Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Stefan01

Suntem la intersectia A10 cu DC 19 (drumul ce realizeaza legatura intre Teius si Capud). Aici au avansat cu lucrarile.

Vedere generala cu locatia

Vederi spre Turda

Terasamentul spre Capud

Terasamentul spre Teius

Mergem sa vedem ce lucreaza

O imagine din sens opus, spre Teius

Spre Capud

Imagini spre Turda

Maine voi posta restul pozelor. Noapte buna !

florinalba

Super fotoreportaj!!!! Multumim , Stefan !!!! Se vede mobilizare buna pe santier ("Laser fr4tzica") si inca nu este nici 1 martie.

hefaistos

Sa nu exageram, ca nu e bine in nici un sens. nu e nici "laser fratzica" nu e nici "au si vai, nu termina nici in 2021" La cum arata mobilizarea putem spune:
Dupa 7 ani de lalaiala si traganare, ne putem astepta ca la mobilizarea actuala lucrarea sa fie gata in vara anului 2021. 
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

rocklee

multumim Stefan pentru fotoreportaj si dedicare... :D :gj: :cheers:

ciprebbe

Din stadiul acesta , lotul Aktor nu poate fi gata "la vara". Nu au cum termina in 6 luni.
Sa speram ca la toamna , tarziu, o sa vedem lotul dat in trafic.
Multumim Stefan01!
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Stefan01

Mai am poze. In seara aceasta le voi posta.  :)

Ca si noutate, ieri s-a avizat studiu de coexistenta a LEA de inalta tensiune cu drumul agricol ce supratraverseaza A10, in apropiere de localitatea Sancrai.

Amplasare

Vedere spre Turda

Vedere spre Sebes

hefaistos

@ Cu aktorii nu se stie niciodata, ca odata se sucesc. Dar daca mentin mobilizare similara celei din ultimele luni ar trebui sa termine pana in septembrie, inclusiv, deoarece:
1 Nodul Teius, care in toamna trecuta era la stadiu de damb de pamant are acum elevatiile aproape terminate si o buna parte din grinzi puse.
2. Restul de lucrari de arta sunt in stadii avansate.
3. Portiunea dintre Teius si Aiud, care are lungimea cea mai mare, este destul de avansata.
4. Mai sunt terasamente de facut si buba cea mare, dealul de la Oiejdea. 

Din cate stiu ei si-au declarat singuri teremen de finalizare undeva in iunie-iulie dar nici eu, care sunt optimist din fire, nu cred. 

Sau ca sa pun altfel problema, sunt obligati sa termine mai repede doarece trebuie sa inceapa lucrarea de pe A0 si nu sunt capabili sa gestioneze doua lucrari in acelasi timp. <pamflet>

Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

alin2pas

Pe A0 sunt deja în întârziere fără motive justificate, așa că trebuie să-și arate seriozitatea cel puțin în altă parte (A10) pentru a putea scăpa mai ușor pe A0. Pe altă parte, ei nu prea au forțe proprii și lucrează în mare parte cu subcontractori. Dacă nu sunt serioși cu subcontractorii de pe A10, pot găsi subcontractori pe A0? Nu prea cred, de aceea Aktor trebuie să tragă tare cu A10, pentru a nu risca o reziliere pe A0, care la rândul ei ar conduce la o excludere de la licitațiile viitoare din România.

florin74

Stai linistit ca au motive... claimul e pe teava... Au fost meciuri mari cu CNAIR referitor la nodurile din proiect... Cu solicitari de modificari ale companiei fata de SF... Aici s-a pierdut mult... FMM de proiect matur lansat sa dea bine in presa. :bash: (vorbesc de A0)

Stefan01

Suntem in apropiere de intersectia A10 cu DC 17 (drumul Beldiului). Lucrau la canalul colector.

Vedere spre Sebes

Continuam spre Turda

Vedere la culeea din partea dreapta, in sensul de mers spre Turda

Vedere la culeea din partea stanga, in sensul de mers spre Turda

Stefan01

Stefan01

Am ajuns la podul peste raul Mures, aproape de localitatea Radesti.

Vedere spre Sebes

Vederi spre Turda

Stefan01

Am trecut podul peste raul Mures.

Vedere spre Sebes

Suntem la intersectia A10 cu DJ 142L, intre localitatile Leorint si Radesti.

Vederi spre Turda

Vedere spre Sebes

Sub pod

Culeea dinspre Radesti

Culeea dinspre Leorint

Podul vazut de pe DJ 142L

Vedere spre Sebes

Imagine cu DJ 142L si devierea temporara

Vedere in sens opus

Poze spre Turda

Stefan01

Vedere spre Sebes, iar in fundal apare intersectia mentionata anterior.

Vederi spre Turda

Vedere spre Sebes

Vederi spre Turda

Am trecut de acel debleu. Vederi spre Sebes

Stefan01

Ne apropiem de Sancrai. Vederi spre Turda

Ca si noutate, ieri s-a avizat studiu de coexistenta a LEA de inalta tensiune cu drumul agricol ce supratraverseaza A10, in apropiere de localitatea Sancrai.

Amplasare

Vedere spre Turda

Vederi spre Sebes