Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Stefan01

Pe lotul 2, la intersectia A10 cu DN1 (in apropiere de localitatea Oiejdea) au avansat cu terasamentul la culeea dinspre Turda.

Imagini de pe DN1, sensul Sebes - Turda

Imagini de pe DN1, sensul Turda - Sebes

lighthotspot

Intrebare pentru pizza: daca plantau aici salcam cand au inceput lucrarea, acum se pierdeau prin padure? :((

elphax

nu puteau cand au inceput, doar dupa ce au terminat de terasat si de pus placile alea. si daca nu ma insel, prima alunecare nu a fost la multe luni de la acel moment

survola

La Sebeș sunt curios cât va scădea traficul prin giratoriul de lânga Kronospan după darea în circulație a legăturilor directe Turda-Deva, care pare apropiată.

elphax

crezi ca vor mai fi deschideri partiale ? eu nu cred ca mai deschid ceva decat dupa ce e gata complet nodul. singura concesie ar fi sa nu stea un nod dupa celalalt, adica daca la Sebes e gata in 2 luni sa il deschida chiar daca la Nord mai dureaza inca 2-3 luni in plus

survola

Sper că vor fi deschideri parțiale, nu are sens să aștepte după viaductul la care încă se pun grinzile și bretelele de legătură cu A1.

carutasul

păi cred că deschiderea bretelelor de Deva s-ar putea face fără probleme, ba îi mai și ajută că mai reduc traficul în zona viaductului ca să se poată mișca mai ușor, deci aș presupune că da...

danny_cbu

Dupa deschiderea A10, DN1 are nevoie de un strat nou de asfalt. Drumul e cam distrus acum.

lupualb

Ora 12 30 au terminat de asezat toate grinzile pe inca o deschidere. Se asfalta spre Lancram pe viitoarea bretea  Turda-Deva.

ddfab

^ nu stiu cum este dn7, dar zona Alba-Aiud, este aproape praf... au distrus drumul in atatia ani de santier pe A10.  >:( sa speram ca va primi totusi un strat de asfalt...

dr4qul4

Nici nu vrei sa stii cum e DN7 Bucuresti Pitesti.  Daca dai o tura pe el, DN68A ti se va parea OK.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Tudor99

ST1,24.02
Nod Sebeș
(Preluat) @Radu Ignat-Youtube

voicul

E prima data cand vad atata trafic la iesire de pe A10.

O parte din el intra din nou pe A1 spre Deva, deci da, ar fi de mare ajutor sa dea drumul la bretele odata ce sunt gata.

AlinC

ST1, nodul rutier Sebes:

AlinC