Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

florin74

Bănuiesc la trecerea peste pârâul Teiuș....

AlinC

da, chiar langa pasajul CF, unde lucreaza acum Retter

Bulwyn

Ce se mai intampla cu podul peste paraul de la nodul teius? De cand au picat schelele e liniste totala acolo.

AlinC

ST2, supratraversarea de la km 29 (drumul spre Câpud)+ pasajul CF:

AlinC

carutasul

@AlinC, o observație prietenească: "strada Cedrului din cartierul Oarda" din ce oraș? :) Pe la posturile naționale mai apar știri în care înțelegi implicit că se referă la București, dar nu e ok ( dacă e post național ar trebui să îi pese și de Tecuci :) ) presupun că e vorba de Alba-Iulia dar eu aș preciza în text pentru noi care nu suntem din zonă ... Sper să nu te superi.

lupualb

Au reînceput ridicarea de grinzi lângă Lancram.  La ora 11 30 așezau prima grinda pe deschiderea de lângă DN1.

Stefan01

Ieri am trecut pe acolo si pareau pregatiti pentru a monta urmatorele grinzi.

Imagini cu cele doua poduri ce fac parte din benzile de legatura A10 cu A1 pe sensuril Deva - Sebes si Sebes - Deva. Scuzati calitatea. Sunt realizate din mers.

Stefan01

La Oarda, pe sensul Turda - Sebes, au montat panourile fonoabsorbante.

Pe sensul opus de mers, Sebes - Turda, urmeaza sa le monteze.

Stefan01

Ieri, la mai bine de 2 luni de la deschiderea circulatiei pe lotul 1, bidoanele de plastic  de culoare rosu cu alb ce separa sensurile de mers sunt tot acolo (km 12, mai exact intre intersectia A10 cu DJ 107 si DJ 107C). Asteapta, Doamne fereste, sa se intample un accident urat pe contrasens ? Cat de greu este sa puna parapete de tip New Jersey, cel care este necesar in acea zona ?? Pur si simplu este o bataie de joc cand vine vorba despre siguranta rutiera.

Bonus: sunt multe zone cu parapete metalic lipsa sau scurgerile nefinalizate ale apelor pluviale la poduri.

Captura din filmarea lui AlinC de la inceputul lunii decembrie a anului trecut. Zona amintita mai sus am incadrat-o intr-un chenar rosu.

Daniel_I

Completare la ce a scris Stefan. In nodul rutier Alba Sud e o problema grava cu gardurile de protectie. Am vazut Duminica un pui de caprior mort pe banda de urgenta  :(, cainii de la ferma de langa cad saptamanal cate unul... Daca citeste cineva de la Pizzaroti ar trebui sa se mobilizeze acolo de urgenta, e vorba de un amarat de gard de sarma.
La nodul Sebeș au reînceput din seara asta să ridice grinzi
On The Road

ddfab

^ieri seara, pe la ora 18, erau montate doua bucati.

AlinC

crystale

Exista vreun termen asumat de constructor pentru finalizarea nodului rutier Sebes?