Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

AlinC

ST1 - lansare grinzi peste DN 1 in nodul rutier Sebes:

Stefan01

La giratoriul nodului rutier Alba Iulia Sud avem parte de lucrari nefinalizate. Observati lipsa stratului de uzura pe anumite portiuni.

Trecem pe sub bretelele ce leaga A10 de A1 (pe sensul Turda - Deva, respectiv Deva - Turda).

Stefan01

Vederi de pe DN1 dinspre Sebes, spre Lancram

Vederi de pe DN1 spre Sibiu

Vedere de pe DN1 spre Deva

Vederi de pe DN1 spre Sebes

Zona unde au depozitat armaturile placilor de racordare

Stefan01

La Oarda, pe sensul Turda - Sebes, faceau pregatiri pentru montarea panourilor fonoabsorbante.

Stefan01

Nodul rutier Alba Iulia Nord (giratoriul dinspre Alba Iulia) - vederi spre Alba Iulia

La momentul actual, in urmatoarele 4 poze se observa diferenta de nivel intre banda refacuta (cea pe care se circula acum dinspre Turda) si banda veche de intrare directa in Alba Iulia.

Atat pentru moment. Va doresc multa sanatate si numai bine !

txc

Hercule35

Forza Pizarotti !!!

UMB al italienilor !!!

Morosanu

Politica distruge tot ce atinge.

Kidu

Suntem toti pro infrastructura, cel putin asta ma aduce pe mine aici si de asta evit sa ma transform in fanul unora sau haterul altora, asa ca hai sa apreciem cand e de apreciat si sa criticam doar cand situatia o impune pentru ca asta inseamna obiectivitate.
In cazul de fata eu zic ca italienii au facut treaba buna.

Stefan01

Cateva pagini in urma, florin74 a oferit cateva detalii despre dealul cu probleme pe lotul 2. Au aparut detalii noi despre consolidarea dealului pe lotul 1 ? Nu de alta, dar darea in trafic a lotului 2 depinde de finalizarea lotului 1 (in zona dealului cu probleme).

alecu26

Momentan Pizzaroti e cot la cot cu Aktor. (ca nu e finalizat lotul, chit ca s-a deschis partial). Deci...pe o logica ciudata, AKTOR, acest UMB al grecilor. :)
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Xed

Putem vă rog să nu ne mai legăm de comentariul lui Hercule? Omul a venit aici ca sa trolleze asa cum a făcut si pe topicul A3.

Hercule35

Da, chiar ma mir si eu ca nu mi-a sters comentariile Ionut, si aici, si comentariul de la A3.
Imi cer scuze, si promit ca nu voi mai face.
Cel putin, faza cu Go go Pizarotti, a fost total ironica.
Insa, drept e ca dupa ce si-au primit banutii din claim-uri, au schimbat bine de tot stilul de lucru.
Nu e clar, totusi, de ce Aktor nu vrea sa isi faca un nume in Romania.. si cand te gandesti ca vroiau sa faca A3 CoBra, impreuna cu Vinci...

rebel

ce urat sta apa langa placa aia de ciment si sapa realizand o mica prapastie spre groapa neastupata...n-ar fii de mirare daca la urmatoarele filmari a lui Alin sa vedem placa aia jos...