Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

cfdp

nu stiu cum vor remedia in trafic toate scurgerile de apa de la poduri/pasaje. Exista infiltratii in zona rosturilor dar si pe langa gurile de scurgere la aproape toate structurile.

alexandru.petcovici

Betonare culee ax 60 Pasaj CF Teiuș

hvm

Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

txc

Lansatorul la schimbul 3. O prima grinda este pe pozitie.

voicul

E circulatia oprita cat lanseaza?

dorum

mi se pare LOGIC, riscul e prea mare... si nu doar ca sunt eu campion in protectia muncii, dar amintiti-va ca au scapat o grinda pe jos...

voicul

Aktorii au facut piesa de teatru: pica grinda!
Si dupa mine e logic ca e oprit, dar au fost atatea discutiii pe tema asta cum se face ... incat sa confirme cineva din teren.  :D

dorum

si pizza a facut-o de oaie... ia mai cerceteaza topicul :)) nu vorbeam de AKTOR :)

TibiV

Mda...
Se pare ca pe A10 se aplica zicala: "nu poti sa faci omleta fara sa spargi oua, si nici autostrada fara sa rupi niste grinzi"...  O:-)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

txc

Este un echipaj de politie acolo, banuiesc ca da. Nu am asteptat si urmatoarea grinda, era destul de departe, iar prima era deja asezata cand am ajuns eu.

elphax

e bine ca s-au apucat deja de grinzile astea, in cateva saptamani se apuca de pregatiri pt suprabetonare si apoi vor avea timp sa lucreze la dealul de la Nord

naivu

Am apucat să văd grindă pe "pila lipsă" :lol: . Acum parcă e altfel!
^ cred dealul de la N va merge în paralel, sunt echipe diferite.

Stefan01

La nodul rutier Sebes au montat 2 grinzi. Se monteaza panouri fonoabsorbante la Oarda, pe sensul Turda - Sebes. Si la giratoriul de la Alba Iulia Nord (cel dinspre Alba Iulia), in jurul orei 16:30, nu se lucra.
Voi pune poze ceva mai tarziu.

yetiman

Da, asa pare sa fie planificarea. 2 grinzi/noapte.

Din articolul postat de AlinC:
QuoteSăptămâna trecută au fost montate cărucioarele pentru lansator, iar operațiunea de lansare a grinzilor peste DN 1 va dura 4 nopți, adică vor fi lansate 2 grinzi/noapte, în total deschiderea având 8 grinzi. Ulterior, după realizarea supratraversării la DN1 se vor putea lansa grinzi fără să mai fie întreruptă circulația rutieră.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu