Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Daniel_I

Si-a revenit iluminatul in nodul Sebes. Cine stie in gaba in care au lucrat electricienii inainte de inaugurare au uitat sa stranga un conductor :)
On The Road

alexV

Aktor e pe santier. Santuri, taluzari, si terasamente cu lianti hidraulici.

alexV

astazi pe A10 lot 2

terasamente la rampa unui overpass

canale ale Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF), betonate, si vor prelua apele de pe o mare parte din autostrada.
\

Retter de saptamana viitoare. La Oiejdea inca asteptam.

Ca fapt divers, vorbeam recent de un overpass a carui rampa se apropie prea mult de firele unei LEA. Nu retin cum am ajuns in faza asta sa constatam asa ceva.  Ca sa evite relocari  si exproprieri suplimentare in acest stadiu, vom avea o serpuire accentuata pe acea rampa. Deserveste doar accesul agricol, si e un compromis.

AkaManah

Presupun că te referi la traversarea de la Sancrai.

alexV

nu, ala are alta problema :)

e overpasul pt un drum agricol, cel care va avea rampa ciuntita. o sa caut intr-o filmare recenta exact care e

florin74

Următorul după overpasul de la Sancrai pe DJ. Cel pana în debleu...

Stefan01

La această deviere de drum agricol este problema.

O captură cu devierea acelui drum agricol din ultima filmare aeriană a lui AlinC. Zona unde este problema am încadrat-o într-un chenar roșu.

ovicor

Conductoarele sunt mai coborate la mijlocul deschiderii. Poate se incadreaza, fiind mai aproape de stalp si urmand o maniera "a la Calea Vacii" de la Sebes, cu rampa mai scurta. Nu cred ca e o greseala. Apropierea mai mult de stalp ar fi permis o rampa mai lina.

ddfab

@alexv.
ieri am observat miscare in debleul de la oiejdea. dar cred ca erau doar in vizita sa faca "planul de bataie". in schimb erau utilaje la lucru, pe terasamentul de langa supratraversarea DN1 din curba oiejdea.
deci sunt din ce in ce mai multe semne ca se vor mobiliza.

user201

Mă bucur că au revenit așa devreme Aktor pe șantier și așa și trebuie pentru a termina anul acesta lotul, dar să vedem ce se va mai întâmpla de săptămâna viitoare că parcă se strică vremea.

MihaiD

^ Am citit declarația viceprimarului avocat. Dar acolo nu orașul Alba Iulia a dus gunoaiele (mă rog, locuitorii lui), pe terenul care ,,nu e al municipalității"? A putut să le ducă, dar nu poate să le ia? fain.

mecatron

Salutare şi un an nou fericit!
Am văzut fotoreportajul de pe lotul 2, lumea zice că e în regulă eu stau totuși şi mă întreb nu era mai bine dacă se apucau şi de rampele de la podurile peste autostradă, o să aibă timp să le facă pe toate anul acesta? Sincer mie mi se pare că mai este enorm de mult de lucru la acest lot.

TVlad

Gunoaiele s-au dus pe vremea lui Nea Nicu. Poate intre timp s-o fi reorganizat teritoriul orasului. Nu arata chiar asa de rau cum ma asteptam. In cel mai rau caz pot intinde gunoiul excavat peste cel vechi si pe urma sa acopere cu pamint si iarba. Eu sint obisnuit cu muntii nostri de gunoi de la Bucuresti  :) care sint ca Everestul pe linga chestia aia de la Alba Iulia.

ddfab

la supratraversarea din curba Oiejdea, partea dinspre Teius, se lucreaza la inchiderea terasamentului cu gabioane. acum se ocupa de partea dreapta, adica sensul Sebes-Turda. din pacate, datorita luminozitatii slabe, fara poze...