Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

elion

cicotan

Mai că-mi vine să mă fac şantierist, uitându-mă la pozele astea!  :)

SorinMS

Poate vom avea vreo bucurie, cu ST2, la anul pe vremea asta. O:-)

calino

La anu da dar sper ca mai devreme, nu pe vremea asta!

raresu

Multumim pentru poze @elion!!
Nu vad motive ca Aktor s-o lungeasca prea mult pe santier! Sunt prea multe costuri operationale daca nu impun o mobilizare constanta! Eu sper ca sunt sanse bune sa se deschida in iunie!! Si estimez asta raportat la avansul de la pasajul mare peste CF de la Teius - Retter are 80 % din grinzi sus!
Multumim si lui AlinC pt filmari!

Goldmund

StefanCelMare

Eu nu-s așa de optimist cu luna iunie, dar sper că totuși nu ne prinde iarna cu lotul 2 neterminat.
Asta dacă se continuă lucrul ca în a ultima parte a lui 2020.
Oricum, e o realizare faptul că avem șanse reale la 2021.
Dacă vorbeam în vară, aș fi zis lejer 2022.
În primăvară e posibil să avem toate structurile sus pe lotul 2, și strat de asfalt pe mai bine de 90% din lungime.
Va mai fi de lucru (multe din trecerile locale peste acest lot sunt în stadii incipiente de ex., mai sunt puncte unde încă suntem departe de soluția finală), dar se vede luminița de la capătul tunelului.

Stefan01

Putin mai tarziu voi posta poze interesante (de astazi) de la Alba Iulia Nord si de pe DN1. Se lucreaza la montarea parapetelor.  :)

paullie

Ce este cu sicana aceea din penultima poza? Au proiectat dupa Nürburgring?

andrey_rsu

voicul

^Se fac astfel de sicane sa nu adormi la volan de plictiseala si monotonie.

Stefan01

Că tot am fost în zonă ... drumul de acces la Toskana Garten

Încap la limită două mașini mici. Observați urmele de noroi pe asfaltul proaspăt turnat. Vederi spre Turda.

Același drum văzut de pe DN1, spre Turda

Vederi de pe DN1 (spre Turda) cu intersecția dintre DN1 cu acel drum de acces

Vedere spre Sebeș

Toskana Garten văzută de pe DN1

Alimentare cu energie electrică ... No comment !

naivu

QuoteÎn primăvară e posibil să avem toate structurile sus pe lotul 2
Ca sa puna ultimele grinzi la Teius, trebuie mai intai sa termine armatura si cofrajul la culee, apoi sa toarne beton de Boboteaza  :D. Parerea mea este ca abia in primavara vor turna beton (la fel cu turnatul asfaltului; ce nu se toarna saptamana viitoare ramane pt la primavara); macar de ar face pana atunci tot ce se poate lucra pe santierul ST2 peste iarna.