Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Bitzler

Macar au balizele asezate corect :D...  Nici nu mai stiu cand am vazut ultima data lucrul asta...

rocklee

va rog pastrati distanta sanitara ...mimimum ...10 cm  :lol:

Ionut

Eusebio Caretta, seful de proiect Pizzarotti: "Suntem cei mai tari, ne-au trebuit doar 6 ani sa ajungem aici. Multumesc Companiei pentru ca ne-au permis toate fitzele, mai putin aia cu o singura banda pe bretelele lungi din nodul Sebes. Bai API, uite nu mai este campul cu maci! V-am zis eu ca terminam in 2017, hai 2018!"

Un muncitor: "Sefu', suntem in decembrie 2020."

Ministrul Bode: "Asa cum am promis, suntem cei mai tari, greaua mostenire alea alea, dar acum o sa rupem si facem 1 milion de km pana in 2023!"

trifuhoria

Sebes-Lancram e verde pe Gmaps trafic.
in schimb Centura Alba iulia e blocata datorita lucrarilor neterminate-inca de la nod Alba Sud.

https://www.google.ro/maps/@46.0517928,23.58604,2628m/data=!3m1!1e3!5m1!1e1

prd.marius

@Ionut: Care sunt primele impresii legate de calitatea asfaltului, etc.?

gruiarew

Serios că or pus slide-uri cu bascula în 2015...
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Scula pe bascula! Le este dor de campul cu maci.

@Marius: eu nu sunt in teren, stau la caldurica acasa, dar din ce zic colegii de la volan, lotul este OK, asfaltul e OK. Niciun pahar cu apa nu a fost ranit.

Deschiderea la 16.30. NU fortati intrarea, va rog.

trifuhoria

Declaratii de presa, nu conferinta...
ST lor 2, in 2021...evident :))

Ionut

Acum la modul serios chiar e fezabil 2021 pentru lotul 2, dar n-as paria.

TeoH9

Pizzarotti ăla mare: -"am angajat multi români in proiectul asta, i-am format pe toata perioada. Stiti....Ar fi bine....Noi am mai participat la cateva licitatii in ultima vreme, poate castigam macar una ca sa angajam si mai multi români"

Sa le fi fost promis ceva daca termina tronsonul pana in 6 decembrie  sau e doar stilul italienesc de a vorbi ca un combinator?
In orice caz, sa termine ce mai are de lucru aici si sa se care. Sa se intoarca cand l-om chema noi.

TibiV

Rocklee,
sper ca ai reusit sa ajungi...

La cati km ai facut pentru a face poze oneste, de infanterist, meriti si inaugurarea asta!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Gurile rele prin targ zic ca li s-a promis italienilor un contract pe calea ferata. Ca la drumuri nu prea au mai licitat si nici n-au sanse.

Stefan01

Acum e bine că se poate da în trafic. Cred că doar peste câteva luni, după ce va trece suficient trafic, ne putem face o părere despre cât de bine este executat lotul 1. Vom vedea.

Ionut

Sincer, la cat de mult s-a odihnit terasamentul, nu-mi fac griji. Balastul a fost protejat bine si relativ rapid cu asfalt (deci n-ar trebui sa fie probleme in sistemul rutier), deci nu cred ca vor fi probleme majore. La Aktor insa nu bag mana-n foc (cu atata apa si cu balastul lasat de izbeliste peste iarna fara asfalt, incredibil). Ce sa mai zici, calitate de calitate, incet si bine. 6 ani frate! Dar stai ca mai au.