Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

paulmare

AlinC mulțumim, după ce au frecat-o atâția ani, incredibil sa vezi așa ceva, lângă cele două pile pe care au așezat grinda, 3 proaspăt decofrate înfășurate in prelate, și una încă în cofraj,

gicu

Știți cumva programul deschiderii de azi?

Conform agendei președintelui și a prim-ministrului, niciunul nu va participa.

https://www.presidency.ro/ro/presedinte/agenda-presedintelui
https://www.gov.ro/ro/prim-ministru/agenda

Ionut

Programul e cam asa:

13:00 - vizita in santier (API prezenta)
14:00 - declaratii de presa
16:30-17:00 - inaugurare

Vom fi prezenti oficial la deschidere. Va rog NU fortati intrarea in zona oficiala (veti vedea la giratiile Lancram multa miscare si agitatie), sunt filtre peste tot (carantina si oficiali prezenti, primari etc). Va vom aduce noi vesti din teren, probabil ca si AlinC va fi prezent (de fapt mai mult ca sigur).

PlayStation

^
^
^
Au pus indicatorul cu kilometraj exact in fata celui cu iesirile :lol:

interesantul

ce inaugureaza astazi? mi se pare ca in afara de bretele super scurte la Sebes nu e gata nici AI SUD nisci Nord
Am pierdut prin Romania 30 de ani...

florinalba

Imaginile sunt de ieri. Au avut timp azi noapte. La minutul 04:10 "Tribuna oficiala" pregatita.  :lol: :lol: :lol:

oldtimercraiova

Deja pe Waze, am vazut ca a aparut Lotul 1.  :D

AlinC

Sensul giratoriu din centura orasului Alba Iulia inca nu are marcajele:

oldtimercraiova

gicu

E mai logic sa dea drumul la autostradă și apoi să finalizeze sensul giratoriu sub trafic, dar un trafic mult redus.

dargauda

Cind te uit la giratoriul te ia plansul,sper sa aiba borduri pe margine sa nu vorbin de iesirile inguste mai nu dai in gard cu tirul.

ddfab

^^ pare ca jumatatea dinspre CF mai are nevoie de un strat de asfalt. se vede ca este facut sub trafic... destul de peticita zona... dar vorba ta. mai bine sa-l finalizeze dupa ce dau drumul la autostrada.