Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

voicul

Eu tot sper ca vin dupa (un timp) si pun ceva in spate - adica panourile.

Da, am zis ca trebuie sa se obisnuiasca oamenii cu zgomotul acolo, dar sa lasi fara ar fi bataie maxima de joc din partea CNAIR (ca nu cred ca nu pune constructorul desi are in contract).

adrian sibiu

Voicul daca dupa deschidere pizzaboys vor ,,uita "sa monteze panourile fonoabsorbante de la Oarda, trebuie facute demersuri prin toate mijloacele posibile către toți cei obligați să facă montajul(Cnair,MT,Guvern )

txc

^
^^
^^^
^^^^
Vor fi și panouri, cât mai repede posibil.

AlinC

raulbogdan23

Intre cele 2 sensuri v-a fi parapet metalic sau de beton? Momentan nu avem nimic de genu, doar niste semnalizatoare de drum in lucru si se poate intra usor pe sensul opus.

Powered by API/PUM imgur uploader

RaduG

Mulțumesc pentru filmări Alin!

Europiu

Quote from: raulbogdan23 on December 02, 2020, 06:54:40 PM
Momentan nu avem nimic de genu,

Hai, măi oameni buni!

LE: Raul, eu mă refeream la exprimare... :) Chiar nu știu de unde scoateți scurtatura asta "de genul" fără nimic după... De care gen?
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

pentium10

AlinC ce denivelare este la secunda 3:45
cand treci in dreptul utilajelui masina face valuri si la viteze mici
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

raulbogdan23

^

Sa nu se inteleaga gresit. Intrebarea mea era mai mult pentru momentul cand va fi finalizat complet lotul.

Pentru moment se stie ca e in lucru bucata respectiva si ca cel mai probabil semnalizarea v-a rezolva problema.

TibiV

Aproape sigur va fi parapete NJ, din beton.
Si nu este singura portiune cu NJ.

Este foarte bine ca sunt dese, pentru a se putea remedia "neconformitatile" in perioada de garantie...
(Vezi ca si pe A2, la lucrarile de asfaltare a zonei initial betonate, s-a trecut de pe un sens pe altul fix pe portiunile dintre doua zone cu NJ...)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

cicotan

Întrebam mai sus de DJ107 pentru că mi se pare că traficul Sebeş–Alba Iulia, care va fi preluat de A10 de pe DN1, va fi redirecţionat în principal pe strada Mărăşeşti, care nu e pregătită să-l suporte.

adrian sibiu

@Cicotan problema nu e așa de gravă pentru localnici ei vor putea folosi în continuare Dn-ul care va râmane aproape gol in lipsa traficului iar daca vor neapărat sa meargă pe autostrada,atunci fie se coboară la Alba Sud și mai departe pe centura si apoi pe la bariera pe str Mărășești ori pe la Alba Nord.

voicul

gothicus

Nu vi se par cam scurte benzile de încadrare pe direcția Alba Iulia - Sibiu/ Deva, practic sunt 2+2 benzi mult după pasajul de la min 7:10 (dacă ar fi să comparăm cu benzile de încadrare de pe A2/A4) ???
Siebenburgen, schones Land!