Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

dorum

Este Corten, nu se vopseste... Vezi Aciliu!
Asa va ramane pe veci... pardon, nu pe veci, dar pana murim noi asa ramane...

horatiu.cosma

^^^
3 dupa-amiaza? Trebuie să fie gata pe 3 dimineața, că la ora 15 e CSAT.

danutzu_1069

Astia ne fac in ciuda.... O sa termine si gardul de imprejmuire... Ați bagat de seama?

voicul

Se vede o gramada de gard pe directia Sebes - Turda, pana pe la Oarda. Dupa se vede si o gramada de gard "lipsa".

La 18.21 incepe limitarea la 100 pe direcita Turda.

O chestie ar fi sa se puna o reclama acolo si sa acopere hidosenia, dar CNAIR nu e capabil sa faca (concesioneze adica) benzinarii (mult mai banoase), deci ...

tom_sawyer

Știu că s-a mai postat un link mai în urmă, dar pun aici știrea de la sursa primară:

În zilele de 02 - 03 decembrie 2020 și 07 - 08 decembrie 2020, S.C. AKTOR S.A va executa lucrări de amplasare a grinzilor pe pasajul rutier superior, aferent nodului rutier din zona stației Teius, parte a tronsonului de autostrada Sebeș – Turda, lucrări care necesită închiderea totală a circulației feroviare pe distanțele Teiuș - Coșlariu și Teiuș - Pod Mureș (în direcția Blaj), între orele 11:40 – 15:40.

cfr.ro

zuma80

@captiva, daca ii apuca harnicia cu o luna mai devreme, aveam la 1 decembrie si supraversarea DN de la Alba Nord gata.
Daca ii apuca cu 2 luni aveam si nodul Alba Nord gata.
Daca ii apuca cu 3 luni aveam si parte din nodul Sebes anume bretelele Deva, iar daca ii apuca de la inceputul anului nu vreau sa ma gandesc ce aveam acum... :-[
Pentru A6!

dorum

Pe oricine il apuca harnicia dupa ce isi primeste datoriile...

zuma80

Aici am vrut sa ajung, daca CNAIR, MT doreau deschiderile astea de cand au venit la conducere rezolvau aceasta problema de atunci si acum aveam altceva.
Pentru A6!

zuma80

Dar precum titlul cartii, "Pas cu Pas", au inceput usor cu o incalzire LD3, apoi Chetani (Straco) iar mai apoi ST1.
Nu vreau sa fie interpretata ca o rautate, tot timpul este mai greu sa preiei ceva prost si sa-l faci sa mearga comparativ cu sa o iei de la zero, asa ca eu sunt multumit cu ce s-a realizat in acest an.
Sper ca si in anii urmatori sa continuam din ce in ce mai bine!
O sa vedem si calitatea acestor lucrari dar nu cred sa fie ca pe A1 (deschiderea din 2015).
Pentru A6!

SorinMS

Ca o concluzie de etapă, cred că sunteți cu toții de acord, pe A10 ST1 s-a intrat în linie dreaptă, se va deschide pe 3 decembrie cu nodul Alba Nord cel mai probabil fără supratraversarea DN. Iar restul lucrărilor, chiar dacă fără alte deschideri parțiale, vor fi gata cel târziu în vara lui 2021.
În sfârșit, mai avem ceva kilometri de autostradă. Nu mai vreau să zic nimic de CNAIR sau Pizarotti. Asta-i viața. :|

adrian sibiu

Sunt surprins să văd ce viteză au prins pizzaboys,chiar vor să ne lase fără cuvinte,acum cateva zile se punea problema lipsei gardurilor,acum văd că se lucrează cu mare spor la montajul lor,la fel si la parapeti,glisiere,panouri fonoabsorbante,dacă hărnicia asta o aveau de la începutul anului probabil acum erau gata .

naivu

Mi-ar placea ca intrebarea asta, cu unde ar fi fost Pizzarotti daca-si primeau banii cu o luna mai devreme, sa i-o puna un sef tipei de la finante care n-a vrut ea sa semneze! Nu de alta, dar luna asta se vor da prime de Craciun si se crede probabil indreptatita la apreciere din partea noastra si a statului roman  O:-).

oldtimercraiova

Oare sa fie vorba c-au fost platiti, de-au executat asa repede acum? :o

horatiu.cosma

Dar noi ce tot povestim de câteva săptămâni  :lol:? Evrika. Normal că au fost plătiți, că nimeni nu lucrează pe caiet.

adrian sibiu

Naivu cred că întrebarea ta ar trebui sa i-o punem lui Orban sau lui Catu,pentru ca ei ne-ar putea da raspunsul corect.