Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 19 Guests are viewing this topic.

survola

^^ Aceeași situație nu e și la dealul liliecilor? Câtă zăpadă a fost aruncată acolo de pe autostradă pe DN76?

AlinC

ST1, podurile peste Mures si Ampoi:

danutzu_1069

Ete ca o sa avem si garduri de protectie.... deci... regim de autostrada va fi

Duta C

@hvm...Multumim lui Dumnezeu ca nu mai avem un Cuc la transporturi si o multime de cuci la Cnair....sper ca dupa 6 dec doamna Director Ionita sa trimita toti cucii ramasi prin companie in zavoi.....cu Cucii la conducere mai dura 2-3 ani pina se inaugurau ST 1+2: vorbesc foarte serios!

prd.marius

In filmuletul cu marcajele rutiere (multumim AlinC), la ~min 9:25 , vedem deja "carpeli"? Sau poate diferenta de culoare a asfaltului e doar inselatoare pentru mine?

SILVIUFG

Doamne cum arata muntii aia de gunoi de langa breteaua de la Alba Iulia Sud!!  :puke: Si eu ma bucur ft mult ca se va circula pe aici (daca nu erau alegeri nu pupam noi nimic chiar si cu banii platiti catre Pizza) dar chiar sa deschizi circulatia si gunoiul sa ramana acolo? Chiar atat de inapoiati, nesimtiti etc etc..... suntem? Clar nu-mi fac sperante ca se va intampla vreo minune pana la 1 dec in sensul asta. Cu 2 excavatoare si cateva basculante ar fi trebuit sa luam naibii ,,rahatul" de langa drum nu? Nu stiu cine ar trebui sa se ocupe de treaba asta. Daca e vorba de autoritatile locale din Alba, poate Alin in ziarul Unirea sa sesizeze acest lucru si totusi sa dam dovada ca suntem (intr-o oarecare masura) o tara europeana. Adunarea aia de politicieni, acolo ar fi trebuit sa se desfasoare. Si sa ni se explice : pentru ca ne-am facut ca lucram timp de 6 ani, pentru ca acum vin alegerile si trebuie sa va dam ceva, dragi cetateni ai Romaniei europene, noi atat am putut : Autostrada intre gunoaie.

Va rog sa scuzati vehementa dar mi-a venit sa vomit cand am vazut imaginile desi stiam de situatie de atata vreme. Acum speranta mea se indreapta catre iunie 2021 la deschiderea finala. Daca va fi atunci...

luc

^ Este evident, că implicarea politicului pentru "inaugurare" a avut un rol esențial. Aș fi apreciat ca darea în folosință să se facă în acest an, după data de 6 decembrie, dar probabil am prea mari pretenții pentru anul 2020. Poate următoarea generație...

În altă ordine de idei, finalul de autostradă de la Alba Nord, va trebui foarte bine semnalizat: suntem în lunca Mureșului, iar ceața este la ea acasă.

ciprebbe

Maretul sef de la DRDP Cluj, EC, se lauda in vara ca a inceput sortarea. E treaba lui sa o rezolve si a reziolvat-o precum multe alte spete "a la DRDP Cluj".
Sper ca dupa 6 decembrie sa nu mai fie nevoie de serviciile lui si sa fie inlocuit avand si unele probleme de incompatibilitate ....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

udar

Ce legatura are fierul cu.mizeria de langa bretea !!!

flanker1

Foarte bine punctat @SILVIUFG. Au lasat deseurile acolo parca ar fi cel mai normal lucru posibil.  :(

danvoicu

Au prevazut si ei vreun sistem de drenaj apa pluviala in zona gabioanelor Oarda? Ca de ridicat zidurile alea de "2 metri" au reusit fara un spatiu intre ele sau vreo "gaurica" de scurgere. Vom avea oare pericol de inundatii acolo sau macar de acvaplanare? Sincer nu imi place solutia aleasa.Parca pe A7 nu au ridicat zidurile. E alat solutie? E pentru fixarea panourilor fonabsorbante?

calino

Este sant intre sensuri, canalizare si se vad in lateral tevile de scurgere de la canalizare.

NGC

Quote from: alexV on November 20, 2020, 08:28:58 PM
Pana acum in 2020 Aktor a incasat 96 mil lei L.E.: conform lui florin sunt 106.6 mil lei, cifra taiata e din sinteza lui NGC

Diferenta intre cele 2 sume este data de faptul ca el a luat in considerare toate facturile emise de AKTOR (inclusiv pe ultima, inca neachitata), pe cand in sinteza platilor apar doar ordinele de plata emise de CNAIR.

Apropo de sinteza platilor, ea a fost actualizata astazi, dar modificarile vor fi vizibile abia putin mai tarziu.

florin74

^ Asa este
Valoarea exacta facturata de Aktor pana in prezent pe A10 : 106,665,998.72 LEI
Pizzarotii: 84,036,471.03