Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Europiu

Eu chestia asta o spun de câțiva ani: și la noi, și la bulgari nodurile sunt "chele". Te duci mai la vest, devin mai eco.
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

AlinC

adiarc

legat de gropile de împrumut...langa breteaua actuala de iesire de pe A1 spre Sebes( cea de lângă Kronospan )...am observat ca au început sa aduca pamant sa umple zonele de unde au luat balast ( probabil pamant vegetal rezultat din decopertari si care nu mai trebuie la taluzari )
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

AlinC

flanker1

Ce s-au inmultit muncitorii aici :)

lupualb

Pe la ora 16 se puneau cofraje la pila lipsa de lângă DN. Dacă se misca tot asa, saptamana viitoare pila va fi gata. Asteptam apoi așezarea celorlalte grinzi. Vor utiliza iar lansatorul,  sau vor aduce macaraua?

vlad_gero

Duta C

Super tare!
Strabag mi se par cei mai buni la asfaltari
Cit ne-am luat noi de pizza (probabil s-au platit claimurile).....dar o mare vina o are cnair pt cum a decurs lotul asta
Sper ca dupa 6 decembrie sa se scoata toate radacinile putrede si sa fie saditi puieti dornici de crestere si de !
munca

carutasul

Deci a mai rămas la gabioane, în rest e asfalt ( în diverse stadii) în toate locurile unde am "suferit" :)  . Parcă mi se pare că au mers cam încet cu bordura la gabioane, mă așteptam în 3-4 zile să fie gata pe o parte. Dar cred că acum pare destul de plauzibilă deschiderea parțială ( sper că de 1 Decembrie, nu de 6 decembrie :) )  ; ce e drept, nu văd cum ar pune gardurile până atunci, probabil o să dea drumul cu 100 km/h inițial. Dacă ține vremea ar putea deschide un pic mai târziu și la nord...

horatiu.cosma

Foarte fain că rup gura târgului cu asfaltările, însă mie îmi dă un aspect cu virgulă. Dacă tot încearcă să deschidă traficul anul ăsta pe Sebe-Alba Sud, de ce au făcut cu prioritate uzura pe Alba Sud-pod peste CF Alba Nord (acolo e gata uzura de ieri). Dar până la urmă câte nu ne-au surprins pe șantierul ăsta, e bine că se trage, rămâne mai puțin pentru 2021, termină mare parte din asfalt anul ăsta și la anul Aktor o să poată lua agregate pentru asfalt de la actualul furnizor Pizzarotti, să nu mai trebuiască să aducă de la Bologa. Dacă tot suntem la capitolul pariuri, parcă aș paria pe o nouă inconsecvență pizzarotti: o să vedem echipele de hidroizolație prima dată la podul peste CF de la Alba Nord înaintea bretelei scurte peste A1 de la Sebeș  :lol:.

paulmare

^ e lansatorul cu grinda la culee in filmarea lui Alin de la nod

hefaistos

La gabioane mai au mult pana la asfalt, uzura între Sebeș și Alba Sud de loc, marcaje nici nu mai vorbim. În doua săptămâni și jumatate doar o deschidere de fatada. Și la Sebeș mai e de lucru chiar și pe varianta bretele spre giratorii.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

^^
Asta n-ar fi de mirare. Fiind subcontractori diferiți fiecare își face partitura cum îi e mai bine. Dar da, ai dreptate, nu gaboanele sunt cel mai în urmă ci breteaua scurtă peste A1, care nu e încă betonată, uitasem de ea :)   Gabioanele aș zice că în maxim 10 zile sunt gata... Mai depinde și de voia generalului Iarnă, dacă nu am putut lucra cu spor pe vremea sergentului Vară...

hefaistos

Bretelele spre/dinspre Deva nici nu intra în minimum necesar pentru deschidere. Iar betonarea... Odată cu stratul de uzura de dedesupt, ca tot vor fi nevoiți sa închidă.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.