Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

nicolaem

ca e presiune politica nu e de mirare.

Io ma intreb de ce macaronarii nu au lucrat asa macar din vara. dintr-o data au gasit muncitori utilaje etc. pacat ce nu prea pot fi sanctionati. o merita

bdragos1

^ pentru ca in vara este mult de lucru, dupa care au venit alegerile si toti primarii s-au trezit ca au lucrari de executat :)

elphax

@vancouver
desi sunt departe de a avea "know-how" cat ai tu am 3 comentarii:
-  mi se pare normal sa fie trecut "capatul" autostrazii mai ales ca este iesirea din tara si PTF. Poate si din cauza ca m-am obisnuit si prin alte tari, atunci cand sunt in tranzit, sa ma uit spre iesirea din fiecare tara.
- A10 se "termina" in alta autostrada de unde poti sa o iei la stanga sau la dreapta. Deci poate are o logica sa stii ca poti sa mergi si la Turda dar si la C. Turzii. Asa cum in loc de C Turzii ar putea fi si Tg.Mures
- ar trebui mai devreme un panou albastru care sa indice ca urmeaza Alba Iulia , cu schema cu centura si care sa indice ca exista 2 iesiri, Nord si Sud si variante de destinatii apropiate - daca exista. Pe placa verde nu poti sa pui Alba Iulia Nord, acolo se pun localitatile de pe traseu, nu iesirile.

Europiu

@vancouver: Așa e cum zice elphax. De la locația panoului poți ajunge la Câmpia fără să treci prin Turda. Pe de altă parte, la Cluj ajungi numai dacă ai ales varianta Turda. Deci înșiruirea are sens, nu e chiar așa de rea...
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

PlayStation

O premiera in romania la acel indicator
Au pus un semn cu "exit 2", ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum in Romania

AlinC

ST1, sensul giratoriu din centura pentru nodul rutier Alba Iulia Sud:

pasadia

Pe A10 sunt numerotate deja nodurile, inclusiv alea aflate deja în trafic. Nu e o premieră.

kumar

^ Chiar ca a fost o pilda, dar nu stiu daca buna sau rea  :o

carutasul

chestia e că lucrează în toate punctele, ceea ce mă face să cred că explicația lui @bdragos1 e cea corectă.
Acum rămâne să sperăm la o toamnă lungă, deși cred că agricultorii ar zice "pușchea pe limbă " :)   Dacă avem o iarnă ca anul trecut probabil ieșim din ea cu suprabetonările gata...

AlinC

AlinC

RaduG

A plouat la Alba Iulia, nu s-a jucat. Bălți pe câmp.

naivu

In ce priveste "ultima pila", f bine ca in sfarsit se face (ramasese cel mai critic element de pe santierul Pizza), dar ma intreb cum de n-a stiut nimeni pana acum o luna jumate de conducta aia de gaze nerelocata?!

Duta C

@naivu -la mine la munca intre birourile patronilor e un hol de 1 m latime.Cind plec in cursa ma intreaba celalalt ''ca unde plec?'' :o-intelegi?,in romania nu stie stinga ce face dreapta!privat si stat! :(