Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dorum

Oricum se sparge si se taie asfaltul drept cand se monteaza rosturile.
Nu mai carcotiti atata, deja se exagereaza si se abereaza, parerea mea...

zuma80

Montantii glisierelor sunt asa datorata curbei autostrazii, in interior sunt sanse mai mari sa fie loviti decat pe exterior.
Pentru A6!

hefaistos

Exact, muncesc si ei odata in 7 ani si voi va luati de ei.
Serios vorbind ceea ce fac acum nu sterge mizeria din ceilalti ani dar, culmea, de cateva luni, nu multe, lucraza ca un constructor serios. Nu ca UMB, dar rezonabil. Chiar si pozestea cu grinzile si lansatorul. S-au cacait pana s-au apucat dar de cand au pus prima grinda cred ca au trecut 7 saptamani. Si au trecut de jumantate. Pentru cei ce cred ca e putin, le spun ca e rezonabil daca termenul de finalizare e in vara viitoare. Si probabil ca nici n-ar avea echipa sa armeze/suprabetoneze mai devreme de februarie martie.
Asta comparativ cu anii cand nu s-a intamplat aproape nimic.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

elphax

stalpisorii aceia de la glisiere cred ca se monteaza in 2 etape. nu imi cereti sa incerc sa inteleg sau explic de ce
:)
am dat putin cu zoom, se vede in poza ca si pe cealalta parte doar 1 din 2 sustine glisiera, presupun ca jumatate au fost pusi ulterior si se vor fixa mai tarziu

Powered by API/PUM imgur uploader

voicul

Surprinzator: desi tot anul deschideau tot lot 1, acum, dintr-o data speră:

Autoritățile speră să dea în folosință un tronson din autostrada Sebeș-Turda.

Ce e mai nou:
În plus, în zona rampei peste DN1 constructorul nici nu s-a apucat de treabă la una dintre pilele pasajului, din cauza unei conducte ce nu a fost relocată.

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/autoritatile-spera-sa-dea-in-folosinta-un-tronson-din-autostrada-sebes-turda-ce-arata-o-filmare-aeriana-despre-stadiul-lucrarilor-1388012

razvam

Quotedintr-o data speră

Eu as zice ca asta este intepretarea jurnalistului Digi24 Luana si a editorului de pe website care a aprobat titlul, care sunt mai rezervati, decat declaratiile lui Bode, care inca traieste in lumea lui.

gruiarew

Întreb și eu... nu se așterne prima dată asfaltul, apoi se bat stâlpii ăia? Parcă așa am văzut la alții. Sau nu contează? Sau să ai glisiera montată ca mai apoi să bați alt stâlp după ea, mi se pare destul de anevoios. Sau e altă optimizare brevetată de constructorul în cauză?
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

dorum

In zona unde nu exista rigola mediana, la multe proiecte s-a lucrat asa.
S-a turnat ultimul strat de asfalt pe centru, s-au batut stalpii parapetilor iar acum se asfalteaza stratul de uzura la nivelul celui median

Duta C

Nu stiu daca traieste chiar intr-o lume a lui acest Bode,dar cred ca din cauza presiunii pe care doreste sa o puna pe pizza tot da declaratiile astea optimiste cu deschiderea  anul asta.

gruiarew

Mulțumesc @dorum.
Duta C nu știu ce presiune poți pune "declarativ". Până la urmă contează ce scrie în contract.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Cetatean

Legat de parapet, s-ar putea sa fie o zona unde sunt demontabili.

Legat de Bode, a vb ieri la radio Romania. s-a cam eschivat cand l-au intrebat de Sebes Turda, dar a zis in mare urmatoarele: ca ei sunt la zi cu platile, ca vrea constructori seriosi si ca sunt probleme cu claimurile.
Acuma vin eu si intreb,stie cineva ce claimuri are Pizza? ca isi "stabilizeaza " mult din materialul de umplutura si vor banii pentru asta?

Offtopic tot legat de declaratia lui ca pe viitor se vor proiecte,studii de fezabilitate mai bune, ca oamenii din companie sa iasa pe santier.
Ieri cred ca a fost ziua infrastructurii sau ceva la Radio, ca au fost multe chestii legate de infrastructura. A vb si bossul de la Selina,zicand ca in ultima perioada s-a schimbat relatia cu statul, in sensul ca s-au facut platile mai repede, in 3 zile de la emiterea facturii si el a trebuit sa renunte la un credit, din cauza ca i-au dat banii repede.

GML

Asta am vrut sa zic si eu. Cu articole si cu tot feluri de declaratii nu prea pot sa pui presiune pe ei, daca in contract scrie altceva. Pizzarotti merge dupa contract, si daca acolo are voie sa mai traga de timp, o sa traga de timp, din pacate.
Bine, speranta moare ultima...

vlad_gero

@dojaalex ^^ Claimuri pe A3 lotul de la intrare in bucuresti daca nu gresesc

klax187

Plus bretelele cu doua benzi de pe nodul Sebes