Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 29 Guests are viewing this topic.

ciprebbe

Asta face lansatorul, "le taraste" peste celelalte deja asezate.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

yetiman

Lansatorul de grinzi este gandit, in special, acolo unde sunt inaltimi foarte mari la care nu se poate ridica cu macaraua.
Sau alte motive care nu permit folosirea unei macarale.

Tot Pizza l-a folosit si la podul peste Mures, unde ridicau grinda pe o deschidere intermediara si apoi o "lansau" peste Mures.

Spre reamintire, o alta filmare marca "Ziarul unirea" (AlinC) din 2018. [acum 2 ani, pe 4 oct)

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

adiarc

ce tampenie...ridici cu macaraua si apoi lansezi...pai ridica direct pe poziție cu una sau 2 macarale si gata.....

zici ca sunt companie de stat...pizzarii
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

AlinC

dorum

pai e clar ca asa face lansatorul
o ridica in capat, o duce pana la a patra deschidere si o lasa in pozitie
dar au de pus suportul lansatorului pe urmatoarea pila, deci mai dureaza

ArKE

Meșterii grăbea, /  Șfările-ntindea,
Locul măsura,  / Șanțuri largi săpa
Și mereu lucra, /  Zidul ridica,
Dar orice lucra,  / Noaptea se surpa!
A doua zi iar, /  A treia zi iar,
A patra zi iar / Lucra în zadar!

Stiu ca versurile erau scrise pentru Pi-Si 5, dar merg si aici...

vlad_gero

laszlo.robert

Ce treabă are Pisica 5 cu Meșterul Manole?

Duta C

Multumim AlinC! Doamne bine ca am scapat de Neagi,Scarlati .Sper ca poporul asta sa nu mai aiba parte de oameni din astia.....

carutasul

^^ cred că se referă la faptul că e la Curtea de Argeș :)

TudorM

Nu doar ca nu e montat suportul lansatorului pe urmatoarea pila, dar mi se pare ca nu vad nici aparatele de sprijin montate...

danutzu_1069

^ Aparatele sunt la locul lor...

mircea

Nu știu de ce dar am un feeling că se pregătește o deschidere parțială Alba S<->Deva ca de "sărbători", cu o manveră de întoarcere dinspre Alba S<->Sibiu în nodul Sebeș V. Un fel de "bretele și mai scurte" la bretele scurte.

voicul

Cred ca trebuie sa salvez textul asta ca pana in Dec o sa il mai pun de vreo 10 - 20 de ori.

De ce este exclusa o deschidere partiala?
Pana acum toti politicienii deschid tot lotul anul asta.
Deci daca deschizi tot lotul, de ce ai (mai) deschide partial?

Concluzie: cam peste 100% sanse sa nu se deschida nici una nici alta.

adrian.bn

După ce toată vara au promis deschideri pe ambele loturi, sa ii vedem sa vina sa taie panglica pe o jumătate din 2 loturi și să spună..:"atât sa putut?"

Cred că și eu votez pentru o deschidere 100% cum tot se promite de când cu campania electorala..deschidere in 1 decembrie..2021.