Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

AkaManah

Ieri am prins in trafic doua grinzi pentru supratraversarea DJ148. Sunt foarte lungi si trebuie sa se blocheze traficul pentru a ieși din fabrica de la Somaco si mai ales sa facă curba de 90 de grade de pe DN1 spre Blaj. A fost o zi de pomina ieri pe DN1. Accident cu victime intre Teiuș si Aiud, grinzile, niște balbaiti in serie. Am avut numai gânduri sublime pentru Aktor, Pizzaroti si CNAIR in cele aproape doua ore in care am făcut 30 de km.

zuma80

Inteleg din articolul postat de Bogdymol ca Retter are scadenta la podul de langa Sancrai la 11.11.2020.
Daca reusesc jos palaria!
Pentru A6!

marinul

Tot in articol scrie ca spera sa dea in circulatie podurile pana la sfarsitul anului  :lol: . probabil circulatiei din santier

johnny348

Oare de ce au facut pasajul peste DN14B asa lung peste un drum cu doua benzi? Putea sa fie mai scurt cu 10 m lejer.

horatiu.cosma

Puteau să îl bage și printr-un tubosaider la o adică.

florin74

^^ Daca la executie sunt praf, la proiectare par sa nu fi facut compromisuri penibile, precum colegii lor de suferinta de la Pizzarotti. Vezi deschiderile de la podurile peste Mures, vezi zidurile de sprijin facute pe tot dealul de la Santimbru pana in curba la Oiejdea, zidul de sprijin de la plantatia de hamei, etc.  Nu are rost sa aduc aminte de gabioanele de la Oarda si podul peste Mures, alunecarile de teren de la ALba Nord si podul peste mures cu pilele in albia raului
Daca cat de cat aveau un management de proiect OK in ultimii 2-3 ani, Aktor termina inaintea Pizzaboy.
Nici nu ma gandesc ce ar fi fost o combinatia gen smeheria si optimizarile Pizzarotti cu incompetenta Aktor.. :bash:

paulmare

^ Probabil ca in ceva pdf cu vreo "strategie pe termen lung" DN14B candva va fi latit la 4 benzi, si era candva stas2924 - calculeaza la categoria "viitoare", cand va fi fiind si asta
si minim 5.5 inaltime, si a iesit structura asta
^ in tubosider drum national - pe ld4 a fost un pic de circoteca cand a bagat umb drumuri comunale si agricole prin tubosider, la drum national ar fi trebuit sa faca aktor rambleul pana la cer, nu cred ca i-ar fi lasat cineva 

horatiu.cosma

paulmare

Stiam :) - dar cine stie cine mai citeste aici, sa nu aiba cineva senzatia ca "a fost furat" pentru ca au proiectat pasajul asa si nu au facut doamne fereste tub
de "furat", a fost furat de timpul pierdut si benzina arsa de-a moaca in ambuteiajele de pe dn, din octombrie 2016 incoace

alexV

Toate grinzile sus la pasajul din nodul Teius. Nicio grinda n-a fost ranita in urma montajului.  :D

pelan87

^
In sfarsit! Excelenta veste! In special vestea din a ultima parte a mesajului.  :lol:

naivu

Nu-mi vine sa cred cat de rapid au trecut la pus predalele

nicolaem

wow au ridicat 12 grinzi. artificii.... pacat ca Alin a filmat si cateva sute de metri in jurul lor si putem vedea realitatea.
Un nod rutier, o trecere peste CF arata de parca ar fi ABANDONATE.

survola

Au terminat devierea pe sub pasajul de la Alba Nord ?