Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

Factură emisă de Aktor de 10 milioane.

klax187

RaduG

Am făcut un mic calcul matematic în excel referitor la data de finalizare a ST2, bazat pe datele de evoluție procentuală a lucrărilor de până acum, disponibile pe harta API. Linia tendinței se intersectează cu valoarea de 100% undeva la final de iunie 2022, dacă acest ritm de construcție se menține. Fișierul va fi updatat cu noile evoluții:

Powered by API/PUM imgur uploader

udar

la cat de haotic se face acest lot ST2  vor fi multe probleme in viitor , aici este neputinta si haooos.
pe lotul ST1 acolo este strategie de a trage de timp si de a scoate bani din clamuri

BoGDaN

In caz optimist sfarsit 2021
In caz realist sfarsit 2022
In caz pesimist, in baza stilului Aktor, sfarsit 2023
Cred ca cea mai buna solutie este rezilierea. Dar CNAIR si MT se fac ca nu vad...iar astia au castigat si pe A0...
Pai cat mai au de munca la structuri si iesiri/intrari, spatii servicii...nu inteleg optimismul unora care daca vad 20 de basculante cred ca e gata la anul. Este Aktor, remember?!?

zuma80

Am vizionat in tandem filarea API din augusti si cea din septembrie si concluzionez:
- pod Sancrai se asterne stablizat avem grinzi sus si ceva predale - in august se lucra pile;
- terasamente mai evoluate in "aval si amonte" ;
- podet Radesti finalizat - in august era la 25-30%;
- zonade terasament de la pod Radesti decopertat (dezafectat) coincide cu zona in care anterior s-a incercat o dublare a balastului si presupun ca nu a tinut solutia;
- pod Radesti mai sunt 3 deschideri (sau echivalent) de suprabetonat - in august se betonau grinzile si se montau predale
- terasament in lucru intre pod Radesti zona Garbova/Tifra - in august lucru foarte timid
- din acest punct avem asfalt pe mare parte din autostrada pana in zona nod Teius exceptie facand supratraversarea catre Capud
- la supratraversarea catre Capud se lucreaza la gabioane racord culei (H aprox=2m) - in august se prefigura inceperea deci o evolutie timida
- in nod Teius avem pilotii forati la culeea dinspre Alba si se lucreaza la piloti in zona mediana, cea dintre culei - in august aveam foreza doar intre culei
- balast stabilizat si amorsa (nu imi dau seama daca si asfalt) intre supratraversare CF si DN14B - in august lucrari la terasament
- la pasaj DN14B au disparut grinzile depozitate si apropape finalizata lucrarea de subtraversare utilitati - in august era il lucru intr-o proportie de peste 50%
- la Oiejdea avem grinzile sus in aproape toate predalele - in august nimic din toate acestea
- iar la Santimbru avem o timida sprabetonare la 40% dintr-un sens si inca doua deschideri armate - comparativ cu august unde aveam inceput de armare la 2 deschideri
Cam asta am vazut prin comparatie.
Pentru A6!

RaduG

Am făcut același calcul de mai sus și pentru ST1, dar bazat doar pe ritmul evoluției din 2020, ca să fie mai concludent. Prognoza, 100% undeva la începutul verii 2021, cu condiția menținerii ritmului de lucru din 2020: