Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

udar

Legat de simetria relatata mai sus , as recomanda sa incercati sa evitati asemenea observatii ca le dati idei si maine parca vezi ca incep sa demoleze a 2 oara aici...!!!
Si la cat de bine se misca aici adio A si vom vedea in urmatorii ani cand vor termina.

Dominik

@calino, nu am spus ca sta Aktor dupa Retter, doar ca a durat mai mult decat aprecia patronul in luna Mai + daca imi aduc bine aminte au gresit ceva la constructia podului de la Radesti si au pierdut timp cu reparatiile...se mai adauga aici si vreo 10-14 zile de pauza din cauza neplatii celor de la Aktor.
PS Chiar imi plac mult RETTER.
You're in Steelers Country

udar

Cam asa imi facusem si eu un calcul ca 1 luna nu prea sa lucrat la acest pod din varii motive.

Dominik

In fine, bn ca-l termina luna aceasta.
You're in Steelers Country

neobluenet

Nu a observat nimeni bataia de la Sancrai de la 5:48? :lol: Sper ca cei de la Aktor au invatat ceva din sapatura de la Radesti si vor pune un strat de asfalt la Sancrai de la lotul 3 la pod. Nu e chiar asa de mult de lucru si pot termina pana la iarna la ritmul pe care il au.

dragos76

Ce ochi de vultur ai :).
Parcă a mai fost acum câteva luni un astfel de incident, tot pe lotul 2, de a ajuns și prin presă.

carutasul

am văzut ceva, dar la un moment dat am crezut că învață sirtaki :)

AkaManah

Chiar se bat. Daca iese un hop acolo, stim de ce. :lol:

pasa_andrei

Se lucreaza zi-lumina pe lotul 1 .

https://www.facebook.com/cnadnr/photos/pcb.2637039656556097/2637039559889440

Cred ca doar noi suntem rai si nu vedem avansul din teren .Huuuuuu :zen:

perded

Azi la aktori se puneau predare la supratraversarea de la Oiejdea și se mai vedea ceva mișcare din DN în alte puncte
La pizzari la Alba Nord era pauza, Doar Baxcom era la datorie iar la Sebeș se lucra mai cu spor, pe lângă bretele, pe piloni, la Lancram  de asemenea era mișcare la terasamente, pe lângă revocarea conductelor de apă.

calino

@pasa_andrei

Pe utilaj scrie Strabag. Sigur nu au incurcat lotul?

Cetatean

Pe utilaje si pe oameni scrie ELIS pavaje ;) ei au dus "greul" la nodul Sebes

pasa_andrei

In comunicat scrie destul de clar ca este pe A10 Sebes Turda Lotul 1.

"Continuă lucrările de așternere mixtură asfaltică pe șantierul Autostrăzii Sebeș - Turda, lotul 1, în zona nodului Sebeș. Fotografiile sunt realizate în timpul schimbului 2."

Asteptam sa filmeze Alin pentru confirmare.

Geri

La Gabioaele de la Oarda si Pescaria de la Oarda credeti ca ar putea ajunge ca zona din  Autostrada 20 din Germania, in aptopierea localitatii Tribsees?

Jallen

Diferenta e ca acolo se iau repede masuri ;)