Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

nicolaem

Ma uit si plang, ma uit si plang... vorba poetului

StefanCelMare

Ce e de plâns e că ambele linii mi se par optimiste !!
Pizza nu termină veci în martie-aprilie 2021.
Iar Aktor la fel, mari șanse să se ducă binișor în 2022.

paulmare

La Aktor mai au si de daramat, cate ceva din lucrarile care le-au socotit "bune" in raportare :) cred ca esti prea optimist

drrond7

^
Desi un pic off-topic: TIR-urile vazute de colegul, erau dimineata in jurul orei 8:30 la Seaca, jud. Valcea (in zona "butoaielor" celebre). Parerea mea e ca mergeau aici: https://www.google.ro/maps/@44.9197416,24.2344388,3a,75y,349.46h,73.14t/data=!3m6!1e1!3m4!1szKrj1-Qt60qdBc8RsF6C_Q!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro
Podul este de mai mult timp in reabilitare, iar la ultima trecere prin zona, mi s-a parut ca cele 2 culei erau gata si asteptau grinzile (pe care scria PREBET Aiud)
Carpe Diem!

AlinC

adiarc

^ frumos si ingrijit...balti,lacuri,pamant...o umplutura de lasagna...sau pizza
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

PlayStation

Ar putea sa deschida atractia turistica, pe langa santierul abandonat "nodul rutier sebes" si "lacul sebes"

TibiV

Quote from: TibiV on August 10, 2020, 01:49:28 PM
Poate pizzanocchio sunt mai ECO decat ne imaginam noi...

Mana omului poate crea ecosisteme de vis!...
Dupa "Delta Vacaresti", poate pizzerii vor crea "Delta Sebes"....
Micuta, la prima vedere, dar la cat de "eficienti" sunt la sistemul de scurgere/drenare a apelor, poate in timp se va intinde pana la Alba Sud, si inca vreun kilometru spre Sibiu! Apa, apa, apa!...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paulmare

Alinc multumim pentru efort
Lui pizza, la zidul de sprijin de la pasajul dn peste autostrada, pare ca le-au putrezit placile de tego dupa atatia ani in care au fost lasate sa le bata ploaia si sa le coaca soarele in organizarea de santier, acuma oricate spraituri pun tot li se umfla cofrajele, cum naiba au reusit din 18 luni executie cat si-au asumat sa o lalaiasca atata, arata infiorator zidurile alea 

esendy

s-ar putea deschide bretele scurte - alba sud; chiar ar ajuta

hai cu grinzile peste breteaua alba-deva; cand se intampla?

traficul prin giratorii va fi mai "subtire" pentru ca relatia alba-deva si deva-alba nu va mai trece prin ele, precum in situatia actuala

Jallen

Intai sa se apuce de pila lipsa de langa DN... si dupa sa ne gandim la deschideri partiale

horatiu.cosma

Nu are nicio treabă pila lipsă de lângă DN cu vreo deschidere parțială la Sebeș.

prd.marius

Dar cu pila respectiva care e problema de nu se apuca de ea?

N-au mozzarella?   >:(

ddfab

pizzarii mesteresc la realizarea viitoarei devieri pe sub pod, la Alba Nord.

se pare ca vor face conexiunea cu DN1 simplu, fara sa realizeze in aceasta faza sensul giratoriu din nordul nodului.

deocamdata nici o intentie de a realiza acel podet pe breteaua de urcare spre Turda. giratoriul mai poate astepta... ca sa mai facem o data deranj in zona...

elphax

mozzarella ? ar fi posibil sa lucreze acolo abia dupa deschiderea partiala :) adica pila si grinzile respective
doar ca sa faca in ciuda celor care intreaba

intrebari legate de bretele si de latimea lor : bretelele principale de legatura intre A1 si A10 vor fi cu 2 benzi ? iar cele de legatura cu giratoriile vor avea 1 banda plus banda de urgenta ? asa imi pare dupa latimea lor