Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Hercule

Parca li s-au lipit pietrele una de alta. Si in cupa la excavator sunt la fel. Le bat sa le dezlipeasca nu sa le sparga.
Deșteaptă-te române!

hefaistos

Nu-i adevărat! Asa se face. Am văzut eu în Fred și Barney.
Acum serios vorbind eu sunt optimist jumătate de umplutura cam e făcută. Ok, o treime. Deci nu septembrie dar sfârșitul anului e o data rezonabila.
Porțiunea dintre pasaj și pod e începută, se vede un strat "pe fund"
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

vasile.silion

Mie secvențele video cu ăia de la gabioane îmi par că-s filme cu Stan și Bran. Dacă te uiți atent ce fac, pe apucă râsul ca apoi să treci de fapt în plâns... Unul se învârte în jurul axului său, altul ia o piatră din cupa excavatorului și după ce o analizează bine, o șterge de praf, se duce s-o așeze cu grijă în zid. Altul se oprește să se uite cu atenție la cel care trece cu roaba, îl urmărește cu privirea până se plictisește... Cascadorii... plânsului!
(Echipa 1 a avut noroc, cred că au pile: lor li s-au adus pietrele cu excavatorul. Echipa 2 e mai oropsită: deși sunt mai departe de movila cu bolovani, s-a tras la sorți și ăla mai fraier e pus să care cu roaba câte 10 bolovani odată.)
,,România are un sens întrucât o începem. Trebuie s-o creăm lăuntric, pentru a putea renaște în ea. Plăsmuirea acestei țări să ne fie singura obsesie." Emil Cioran

RaduLuc

Era mai frumos o filmare in paralel intre ce este aici si Dealul Liliecilor ...... se vedea clar diferenta. O:-) Iar asfaltul pe podul peste Mures fara ambele rampe terminate este doar pentru cash flow, nu era asfaltul pe drumul critic in programul de lucrari ..... dar arata mai bine in poze......

pbh

Macar au pus asfalt ca sa protejeze hidroizolatia. Decat ca AKTOR care anul asta mai mult a scos din terasamente decat a pus...

TudorM

Quote from: paulmare on August 17, 2020, 03:28:24 PM
O echipa de 8 persoane ?? Pizzarotti aveau 7 fierari, au mai angajat inca unul ?

Daca citeai articolul, preciza ca muncitorii erau parte din echipa Deme macarale.

adiarc

^^..mai au vreo 3 luni sa protejeze totul pt iarna...dupa care iarasi cooperativa munca in zadar..aka..aktor mesterul Manole
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

luc

^ optimizările lui pește prăjit: și la Oarda și între cele două poduri, în loc de viaduct continuu au optimizat la maxim cu... gabioane. Acum se face muncă de ocnaș bătrân, dar au ieșit mai ieftin!
Sunt obligați sa respecte culoarul de expropriere; dacă la Oarda erau constrânși de vecini, în Lunca Mureșului se putea merge cu terasamentul clasic, dar era prea mult...

elphax

Deci e nasol, cei de la Deme urmau sa meargă la Oarda sa așeze pietrele la gabioane cu macaraua. Acum ca nu se mai poate este clar ca nu se mai deschide lotul in acest an

NordKapp

Quote from: TibiV on August 17, 2020, 08:05:17 PM
Asta am spus si eu....  :lol:

"Uitati-va cu atentie la cadrele cu Doreii de la Oarda... Zici ca este film de desene animate...  "

Un film de lung metraj dacă ne uităm la data când a văzut lumina zilei acest topic, 05.04.2013. :yikes:

ddfab

la alba nord, supratraversarea autostrazii de catre DN1, continua sa lucreze la zidul de sprijin. stau si ma gandesc... fac ditamai zidul, de o lungime si inaltime considerabila, pentru ca nu au binevoit onor beneficiarii sa exproprieze acele 2 proprietati? o casa si terenul cu sera... nu cred ca erau asa o mare avere si acum stam sa bagam fier si beton,care probabil depasesc ca si valoare acele proprietati... bine ca au expropriat aiurea prin fostele vii de pe deal. ar merita glont acei mari ganditori!!! ia vedeti ce bine o sa le mearga celor din acea casa, cu un zid de n-spe metri in fata lor, fara sa mai vada soarele decat in poze si eventual dupa masa, basca traficul pe deasupra casei...

survola

Trafic au avut mereu acolo, iar la un moment dat grosul se va muta pe autostradă. Până una-alta nu e comod să fii expropriat cu o sumă care, după câte înțeleg, nu aduce îmbogățirea.

ddfab

AlexxC

Vezi mai bine aici situatia acelei gospodarii...de cand se stiu le-a trecut DN1 pe la poarta. Diferenta e ca acum nu o sa aiba lumina dimineata cateva ore in "camerele de la drum".
Sunt si aspecte pozitive ...nu o sa le mai treaca tirurile pe sub fereastra o sa aiba mai multa intimitate si o sa fie protejati oarecum de zgomotul autostazii.

ddfab

^ cunosc foarte bine situatia. aceeasi intrebare si pentru tine. tu ai sta acolo? asa protejat?
uita-te pe filmare si vezi cata munca si betoane armate vor fi acolo, pentru ca nu s-a facut exproprierea cu cap. crezi ca a facut economie cn....?
dar ce-mi bat eu capul? poate ca acei oameni vor fi mai fericiti acum... :)