Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Teo

Teo

Astazi Marcu lucra la terasamente pt intrarea/iesirea de pe A10, nodul Alba Sud, in centura ocolitoare a municipiului.

Teo

djidji1975

Da, stiu: dupa razboi, multi viteji se arată! Acum e randul meu:
Legat de acel blocaj al stalpilor de electrica, de ce nu se poate inlocui stalpul de.mai jos cu unul "de colt"? Si atunci nu ar mai fi trebuit atatea exproprieri si drepturi de servitute?
Mai sunt locatii in care avem doi stalpi de inalta tensiune arat de aproape!

LittleWanderer

Treaba e că atunci când vrei să schimbi tipul de stâlp (din susținere în întindere) se modifică și tipurile de fundații (cantități, dimensiuni, unghiuri) și probabil e mai ok să modifici toată treaba având în vedere noile încărcări, noile standarde, etc.

Teo

Azi se continuau lucrările la șanțurile pentru scurgerea apei pluviale în zona accesului în centura ocolitoare a mun. Alba Iulia, dinspre nodul Alba Iulia Sud.

realfanady

Păun

@realfanady multumim pentru grafic
daca analizez bine graficul intr-un an de zile se avanseaza cu aproximativ 20 %
asta inseamna ca italienii termina in 6-7 luni iar aktorii tocmai la anu prin decembrie  :lol:  :((

klax187

Cum poate fi Pizza la ~90% cand lipsesc doua noduri mari si late cat doua zile de post legate?

archaeus

horatiu.cosma

Mâine se finalizează relocarea la Alba Nord.

voicul

Eu nu sunt obisnuit cu atatea vesti bune pe forumul asta.  :lol:

horatiu.cosma

Păi era cazul, după atâția ani de restriște. S-au adunat bucuriile și acum încep să curgă cu presiune pe topogan  :lol:.

vladioan_bv

@voicul  care sunt celelalte vesti bune?

Dominik

^^
Termina saptamana asta de relocat LEA si la Teius  ???
You're in Steelers Country