Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

@naivu, la terasament nu se pune orice tip de pamant si tasat natural... Pamantul trebuie pus in staturi compactate mecanizat

rocklee

mi-am dat si eu cu parerea ... :D

lupualb

Mereu m-am intrebat, ce vedere vom avea atunci cand venim dinspre Alba Iulia si ajungem in capatul A10, la Sebes. Care sunt cele doua bretele scurte de care se vorbeste mult pe forum?

raulbogdan23

A10 Sebes Turda

lot 1 - 88,5% / 01.06.2020
lot 2 - 70,3% / 01.06.2020

LE: sursa http://www.cnadnr.ro/ -> Transparenta -> Situatia proiectelor in infrastructura
http://www.cnadnr.ro/sites/default/files/STADIULPROIECTELORDEINFRASTRUCTURA.pdf

avumit

voicul

N-ai de unde sa stii asta.
Multi ministrii au terminat sectiunile din 2018, 2019 si 2020.
Deci mai sunt sanse pentru 2021 (cel putin pentru ST1).

pest1969

+ 2,5% pe ST1 in mai.
Daca merg tot asa, in 4 luni ar fi cam 10%. Asta inseamna 98%. Daca nu exista impedimente tehnologice, nu vad de ce nu am fi ceva mai optimisti.
+ 3,2% pe ST2 in mai.
In 5 luni ar mai fi 16% in plus, adica 86,3% (daca isi pastreaza ritmul).
Daca mai adaugam 2-3% care nu sunt certificate, dar exista in teren e posibil sa se apropie si ei de ceea ce ar trebui pentru o deschidere partiala macar.

ciprebbe

@lupualb - cele doua bretele care ajung in giratiile actuale de pe DN.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

djidji1975

Acele bretele scurte vor avea accesul pe aici:

udar

^^^
Corect, asta se putea de multa vreme daca aveau vointa.

elphax

Ambele bretele sunt azi blocate de lucrarile la tevile de apa.
Teroretic cea din stanga se poate finaliza foarte usor, terasamentul e facut si nu mai are alte obstacole. Se vine din giratoriu prin dreapta autostrazii fara alte obstacole
In schimb cea din dreapta trece pe sub alte bretele si apoi peste A1 - una din acele structuri metalice instalate anul trecut si la care nu prea s-a lucrat nimic.

horatiu.cosma

Cea din dreapta are deja balast stabilizat, e la fel de lejeră și ea.

mihaihedes

Se termină anul ăsta ....acuma pe bune chiar toți sunt idioți? Nu pot sa cred că nu conștientizează nimeni din CNAIR/DRDP/MT că nu se poate termina anul acesta nici dacă vine UMB cu o mana de ajutor cu tot ce are tot nu se termină anul acesta.