Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

alexV

ce misto ai relocat stalpii  8)

Dominik

E miscare multa pe acest lot, un lucru de neinchipuit anul trecut  ! :) Ma asteptam ca Retter sa fie cu toate predalele sus la podul peste raul Mures de la Radesti, dar probabil a durat mai mult sudarea grinzilor metalice, oricum e un ritm bun pe tot lotul in locurile unde lucreaza cei 2 subcontractori.
You're in Steelers Country

carutasul

TibiV

@adyneamtu,

prima data am crezut ca ai trecut si tu cu drona dupa ce a filmat Alin, si ai prins stalpii ridicati....  :lol:
+1
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

bbogdan8

Quote from: florin74 on May 07, 2020, 09:09:46 PM
Am auzit ca Marcu a iesit de pe lot. (nu sunt 100% sigur) Si ca aduc grecii oameni din Grecia. Si posibil un nou subcontractor. 

Acelasi lucru l-am auzit si eu referitor la Marcu. O cunostiinta care lucreaza ca sofer pe lotul 2 a spus ca aproape toti colegii au stat acasa saptamana asta si ca nu cred ca o sa se intoarca pe lot.

ddfab

^ azi dimineata, am intalnit foarte multe basculante Marcu, in zona Santimbru, indreptandu-se spre Alba. Aum nu stiu cauza.... ori se retrag, ori mergeau dupa material...

Ionut

Se pare ca ar reveni pe ST1.
Multumim de confirmare. Nimic nu va scapa. :)

florin74

Aktor factura de 7,63 milioane.

miahi

^^ Dupa 6 ani de santier, cred ca s-a obisnuit lumea cu miscarile de trupe din teren. Oricum cu @AlinC in aer si baietii pe teren, nu are cum sa scape ceva legat de acest santier (ST1 + ST2 ).

gdo

Arata promitator lotul 2.

Lgat de asfaltari, pe langa statia de asfalt din organizarea de santier, a mai fost montata o staie de asfalt langa fabrica Semmelrock, aproximativ vis-a-vis de organizarea lor de santier.

alin_simeriaveche

Daca se retrag pe lotul 1, inseamna ca o sa vedem niste miscari de forte si pe acest lot. Oricum, la terasamente nu au prea mult de lucru. Structurile, batăle vina.
Multumesc tuturor "aktorilor" de pe santier ce nu le scapa nici o miscare :)

SILVIUFG

Primul gand al meu este catre cadre ,,zidul" de la Oarda.  :D :D :D Poate reusesc sa-l termine ca a ramas parasit. Apoi cele 3 noduri mai au nevoie de lucrari la terasamente.

alinuttt

Puțin la terasamente. Puțin de tot. Doar la Oarda e de muncă la terasamente, în rest sunt cam gata, chiar și la Alba Nord, Sebeș.

udar

Pe ST1 fierari si dulgheri trebuie ca au multe structuri de finaliazat la cele 2 noduri Sebes si Alba N.

tom

Da, azi dimineata camioanele de la Marcu mergeau spre AB. AKTOR incepe azi asfaltarea undeva in zona Organizarii de Santier si e asteptat ministrul si cei de la CNAIR.