Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

ovicor

Cand au spus 30 noiembrie, au specificat si anul?

Dominik

Da, a mai intrebat odata si Bode sa fie sigur ca e 30 Nov 2020  :lol:
You're in Steelers Country

florin74

Alin, ai apucat sa filmezi si lotul 2 complet?
Incep sa am senzatia ca o sa termine aia inaintea Pizzarotti, noaptea mintii....

Bulwyn

Eu ma bucur pt fiecare metru de autostrada, dar la ritmul actual nu stiu cati ani vom mai astepta pt cele 2 loturi. Aktorii merg deocamdata bine datorita Retter si Marcu. Dar pe urma cine va face asfaltare si marcaje si toate lucrurile marunte care necesita timp? Daca anul asta ajung amandoua loturi pe la 90% cred ca putem zice ca a fost un an super, pentru nivelul lor.
Btw @AlinC sau @florin74, voi sunteti mai bine informati, stiti ceva daca Retter a fost acceptat ca subcontractor si daca la Marcu le-au fost platite restantele?
@AlinC multumiri pt filmari, chiar daca de multe ori nu e mare noutate tot ma uit cu placere la fiecare filmare. Cheers.

rocklee

poate se lucreaza asa slab pe lotul PIZZA ....pentruca e saptamina pastelui la catolici ... :o ??? ???

GeorgeSB

e de cativa ani saptamana pastelui la ei.

Ionut

Sunt și mulți italieni pe șantier.
A dracu potriveala.

Pastele cailor! Si al mă-sii!

Duta C

Stefan01

Multumesc pentru filmari, AlinC !!!  :cheers:

El a mai filmat asta.

carutasul

ca să văd și ceva pozitiv, mi se pare că lucrează în ritm normal la pilele podurilor, la ambele capete. Cred că vor fi gata de ceva ridicări de grinzi în masă  în maxim două luni. Cel puțin la Sebeș cred că aduc doar o dată macaraua. Iar, mi se pare că au avansat binișor sub "podul cel urât" , aproape că au ajuns la cotă cred. Bine, în ritmul lor ( mie mi se par fenomenali că totuși nu lasă lucrările grele să rămână în urmă, în așa fel încât niciodată nu poți zice că e imposibil să termine, deși pe de altă parte lucrează așa de slab la mărunțișuri că pare că nu vor termina niciodată :) )

pentium10

Care macara? E pregătit lansatorul, se vede în filmare.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

carutasul

Da, am văzut lansatorul, dar dacă lucrează ca la podul de peste mureș... mă gândeam că aduc și o macara

rocklee

MULTUMIM pentru filmare AlinC.... :drunk: :gj:

La viaductul din noul sebes ...lipseste o pila cea de langa dnu ...si o culee...

oare dece nu se mai lucreaza la oarda ...din cauza sentintei... :o

in rest  se pare  ca ne vedem la inaugurare in 2021

elphax

macara dincolo la bretelele dinspre Deva