Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

voicul

CNAIR ... incurcate sunt caile tale!  :lol:

Oricum penibil pe linie CNAIR. Prosti, DAR constanti! Rar si pur intamplator se mai intampla ceva bun din partea lor.

RobertH

Parca asta era casa ce nu era nici intabulata.

danutzu_1069

Pai se vede in poza de la ANCPI ca nu are nr cadastral (nu este cu galben)

cfdp

inscrierea in geoportal se face de catva timp, nefiind galbena nu inseamna ca nu are nr cad sau nu are coordonate

irirat

^^Inclin sa cred ca Geoporta-ul mai rateaza din actualizari. De exemplu eu am casa cu cadastru si intabulata din 2007 iar pe Geoportal nu apare cu galben. Idem pentru vecinii mei care au cumparat casele in perioada 2006-2008. In schimb cei din jur, cei care au construit, dezmembrat, s.a.m.d. prin 2013-2019 apar cu galben.

Teo

La fosta groapa de gunoi se fac progrese.
Din DN se observa cum s-a sapat destul de mult.

Sunt doar lucrari de igienizare sau se sapa pana se ajunge la cota necesara autostrazii?

ddfab

la paraul iovului, mai misca inca...s-au apucat si de sapat langa culeea sudica...

ddfab

chiar si la aktori este ceva miscare, intre santimbru si oiejdea... incarca materialul cu care au acoperit balastul stabilizat. ca o noutate, am vazut basculante noi in zona, cele albastre. pana acuma nu au mai fost pe aici... poate vreun nou colaborator?

o zi buna sa aveti...

Dragos_R

Multumim la fel ! Si multumiri pentru imagini, de de o parte pentru faptul ca volumul informatiilor din domeniu a scazut mult si ne bucuram de orice lucru nou, iar pe de alta parte pentru faptul ca ne mai abate atentia de la perioada dificila prin care trecem.
Referitor la basculantele albastre, cred ca Alin ar putea cel mai rapid sa afle ce este cu ele.

elion

Basculantele albastre au lucrat până acum între Aiud şi Teiuş, sunt ale unui vecin.

florin74

In afara de faptul ca acum curata terasamentul de materialul pus pentru protectie, mai lucreaza la ceva (vorbesc de vecinul tau)?
Ai idee, nu incep cu stabilizat pe bucatile facute de  Marcu?

cfdp

pentru PIRIUL IOVULUI
sapatura este pentru un zid cornier care sprijina rambleul culeea sud partea stanga, in continuarea zidului intors de la pasaj

ddfab

^in groapa sapata, ieri s-a turnat o placa de beton ...

cfdp

beton pozare pt a putea monta carcasele de  armatura

danutzu_1069

Nu se mai numeste beton de egalizare?