Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

ddfab

intretimp, pizzarii au inceput sa aduca fierul beton pentru a continua lucrul la structurile culeilor pentru supratraversarea autostrazii de catre DN1, de la paraul iovului...asa ca informatie...

StefanCelMare

Poate la anul face și Pizza structurile de acolo, nu de alta, dar se pare că vine zăpada.
Asta e când lucrezi în reluare.

https://www.meteoblue.com/ro/vreme/s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na/alba-iulia_rom%c3%a2nia_686578

florin74

Ceva noutati de pe ST2? Au platit la Marcu sau e in continuare situatia blocata? Se lauda luni CNAIR ca i-a convocat pe AKTOR, de atunci nu a rasuflat nimic, factura AKTOR e in continuare neplatita...

AkaManah

Marcu lucreaza. Am vazut camioanele si ieri si azi.

ddfab

dupa cum bine am intuit, pizzarii s-au apucat de armarea culeii nordice a supratraversarii de la paraul iovului...evident ca nu "ei" ci subcontractorul din zona.

ddfab

pe lotul 2, zona santimbru -oiejdea.
ce face masina asta?

si mai in deal, isi faceau de lucru pe deasupra zidurilor de sprijin...

cam atat in zona... slaba miscarea...

ddfab

hopa... ce iute mi-am luat un minus. probabil vreun pizzar pe forum, suparat ca i-am "luat in luneta"... :lol:

Granata06

Cred ca este un utilaj de turnat rigole (rigole mici care colecteaza apa de pe carosabil).

Stefan01

^
Ai dreptate. Si eu cred ca este utilajul pentru turnarea rigolelor ce colecteaza apa de pe carosabil.

Mai jos sunt cateva poze foarte reusite ale lui Marcel Banu cu un astfel de utilaj. Cred ca seamana dupa senile si "acoperisul" soferului.

Pozele sunt in postarile pe aceasta pagina.

elion

Quote from: elion on September 22, 2019, 03:16:26 PM
În septembrie punea balast pe marginea autostrăzii în zona Sâncrai

florin74

S-a achitat factura Aktor de 7 mil lei.  Sper sa își plătească subcontractor ii și sa rezolve și cu retter, am înțeles ca nici acolo nu s-a plătit.

Granata06

Cam asa se prezinta lotul II

luc

Drumul de legătură din Nodul Alba Sud, vedere din șoseaua de centura... Din păcate e încremenit în timp!