Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 22 Guests are viewing this topic.

carutasul

AlinC

Se pregatesc de relocarea stalpilor de inalta din ce am auzit eu. Cred ca pentru asta e foreza.

vancouver

Aktor nu a plătit pe Marcu și așa ca lotul 2 iar e in pom.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

florin74

Joi a emis factura Aktor catre CNAIR.P oate poate, dar sezonul e cam gata.

ddfab

seceta mare azi pe forum... :((
ma chinui eu cu 2 fotografii, din zona supratraversarii DJ alba-drambar, unde pizzarii asfaltau ceva...

Daniel_I

Zona fotografiata de ddfab, supratraversarea DJ alba-drambar a fost fotografiata de mine. Exista asfalt continu (mai putin pe podul peste raul Ampoi) de la nodul Alba Sud pana la viaductul CF Alba Nord. Asta inseamna ca incep sa puna al doilea strat de asfalt.
On The Road

ddfab

si tot pizzarii, au pus balastul stabilizat in zona fostului "camp cu maci", de la acea sub traversare, pana langa noul pod metalic de la Lukoil Lancram.

luc

TibiV

Pentru linistirea locuitorilor din zona, propun demolarea A10 intre Sebes si Alba Nord!

Da, OK, in filmare nu se vad panouri suplimentare...
Dar marea greseala este a pizza-boys, care S-AU MISCAT CA OCHII MORTULUI !

Daca s-ar fi miscat "mai cu talent", ar fi trebuit sa inceapa si sa termine lucrarile in zona cu probleme in cel mult 3 luni, ca doar nu este dealul de la Soimus sau tunelul Holdea...
Eventual, puteau sa sune politicos la usa (prin primavara), si sa intrebe "Cand plecati in concediu?... Ca sa programam lucrarile cele mai galagioase cand NU sunteti acasa..."

Dar pe pizza-boys se pare ca nu ii duce mintea decat la claim-uri, nu si la decenta...
De altfel, NU au dat dovada de decenta de cand s-au apucat de lotul asta...  >:(

PS
@luc,
puteai sa pui si citatul principal din articol...
M-ai obligat sa dau click pe Alba24, sa le fac trafic si sa le creasca ratingul, si pana acum NU m-au convins ca sunt un ziar (online) serios....
Am alta sursa preferata de informatii din zona...  ;)

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

horatiu.cosma

Zgomot infernal cica  :lol: :lol:. Cat ne-am dori sa avem parte de zgomote infernale pe lotul asta si de 5 ani se tot lasa asteptate.

TibiV

Sa vezi procese cand s-o apuca Aktor de lucru !...
O:-)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

luc

@TibiV: nu se putea pune link-ul spre video, era singura parte interesanta asa cum am specificat, restul e can-can

ludus

Articol de doi bani. Cine nu cunoaste situatia ar crede ca oamenii aceia care locuiesc acolo chiar sunt terorizati. Vai de capul nostru. Acolo in dreptul casei mai mult de 20 de zile nu s-a lucrat de la inceperea lucrarilor pe acel lot. Si apropo de mirarea vis-a-vis de lucrarile pe cele doua loturi, chiar aici s-a tot discutat de cativa ani ca bugetul de stat nu acopera lucrarile la toate santierele de autostrazi. Asa ca trebuie sa mai asteptam doi ani pentru a finaliza aceste lucrari. Cel putin doi ani in acest ritm.

T. Luduș

Teo

Azi erau lucrari la terasamente la nodul Sebes si se excava sub suptraversarea de la Lukoil Lancram.
Tot acolo au aparut multe bucati de beton, cred ca erau predale?
Acolo sunt finalizate relocarile de utilitati?
Sunt vizibile conducte foarte mari.
O macara inca este in zona.