Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

dragos76

Și dacă nu era intersecția asta A1-A10, și nu era nevoie să se pună grinzile, ziceam că ce risipă cu aceste noduri, nu? :)

florin74

De pe la Aktor ce se mai aude?
Ridica grinzi, baga terasamente? S-a rezolvat acordul cu Retter/Aktor/Cnair?
Ca imediat vine Cuc sa inaugureze lotul si ne ia prin surprindere :lol: :lol: :lol:

trifuhoria

Am trecut de dimineața prin nodul de la Sebes sperând sa văd ceva mișcări pregătitoare...dar probabil constructorul savura încă cafeaua...

alecu26

Eu nu-mi amintesc discutiile despre Sebes Vest. Au fost cam asa de cand stiu.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

bdragos2

Imagini live de la ridicarea grinzii metalice:  :D
https://www.facebook.com/www.Alba24.ro/videos/743019379458590/
Continuarea (sau continuarile) o gasiti tot pe pagina celor de la Alba24.

elphax

pt cine nu poate intra pe live feed - e spectaculos

si feed de la Unirea de la sol

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/450587465589594/

in alta ordine de idei, traficul merge greu, sunt cozi pe A ca sa ajungi la giratoriu

trifuhoria

trifuhoria

10:15, breteau pt descarcarea in giratoriu de la Sebes:

elphax

nu merge uploaderul proinfrastructura ...

am facut cateva capturi de pe live feeds

nu a fost deloc simplu sa aseze grinda, mult efort manual nu doar cu macaraua. tipul cu nacela a tot urcat si coborat, a tot tras si impins de grinda mai bine de 30 de minute pana cand au picat Live-urile, cred ca au ramas fara baterii la drone

se vad clar elementele care "agata" grinzile si care se vor suda probabil inainte sa ii dea drumul din macara. si nu e cum ne asteptam, grinda mediana se agata cu capatul pe grinda pusa acum doua zile la Sud si sta sprijinita direct pe culeea de la nord. ceea ce inseamna ca ultima grinda va sta cu un capat pe culeea din capat si cu celalalt pe grinda mediana care e cea mai mare

ddfab

@florin74
la aktori, Marcu Co, baga mare la terasamente in zona Oiejdea, intre acele structuri din spatele Transavia, zona fostului bloc. au ridicat foarte mult si umplu si linga culei, acolo unde terasamentul era mult in urma...
nu stiu in alte zone cum stau, dar daca au ajuns aici, posibil sa stea foarte bine in alte zone...

yetiman

Din pacate, exact in cel mai important punct nu e nici o miscare. Si ma refer aici la nodul Teius, singurul lor nod.
Fara el, indiferent din ce parte discutam, nu se poate face nimic.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

florin74

Merci. Poate intru vineri dupa amiaza pe la ei, sa vad cum stau.
Incepe sa devina fezabil sfarsit 2020. Si cum vremea inca ii ajuta (in seara asta se anunta ceva ploi, dupa care vad ca este iar o saptamana de vreme frumoasa), posibil sa finalizeze umpluturile pe corpul autostrazii.

La anul sa faca rampele de la supratraversarile A10, si sa se ocupe de partea de rigole, asfalt, poduri si ce ar mai ramane.

In continuare ramane problema cu podurile, CNAIR inca nu a semnat acordul cu Retter. - mai ales cel de la Teius peste CF200, unde trebuie si o deviere linia transelelectrica.

ddfab

dar de relocarea linie de inalta de la Alba Nord? parca circulau zvonuri ca ar fi in octombrie, dar semne nu prea sunt...

Granata06

Lot II - zona podului Secadase