Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

alexV

Podet tubular lipsa #6

Si ajungem la pasajul peste CF de la Teius, si nodul Teius de dupa pasaj.

Ziduri de sprijin pt terasament in zona pasajului

Aici este o linie de inalta tensiune ne-relocata. Incurca mult, fiindca face o curba si trece peste CF, exact unde e proiectat pasajul.

Observati ce sus e terasamentul CF

alexV

Acesti piloni vor fi super inalti.
Apropo, exact in stadiul din imagine i-am fotografiat in noiebrie 2017... pe unii piloni

alexV

Zid de sprijin al terasamentului, si pe partea asta de pasaj

alexV

Nodul Teius

Bretea a nodului pe sub corpul autostrazii

DN pe sub A

Alta CF pe sub A, de data asta o CF scoasa din uz. Cred

Privire inapoi spre nod

alexV

Restul de pe telefon. Sse terminase bateria

alexV

alexV

Aici am ajuns la Oiejdea. Primul strat al devierii DN era așternut, pe ambele sensuri. Judecând după treapta, mai trebuie un strat. Un om cu paleta era acolo, probabil pt camioanele de șantier. 

Fin.

alexV

Un calup de vreo 8 poze nu s-a postat. Erau in aceeasi nota, terasment si podete tubulare lipsa. Apropo, pentru cele 6 podete lipsa, sunt inca poate ~100 deja in terasament.

TibiV

Baietii din Alba (nu va mai spun numele, ca nu sunteti multi  ;)... ) sunteti FA-BU-LOȘI !!!!
+1 tuturor care "ati muncit" pe ST1 & ST2...

Daca si "fabulosii antreprenori" si-ar fi dat silinta macar pe sfert fata de voi, A1O ar fi fost in trafic de mult...

Voua va doresc multa :cheers: !!!
Meritati chiar :champagne:

Lor nu pot sa le doresc nimic care sa nu intre la "interzis"... Din pacate, semnele grafice obscene sunt interzise pe forum...
Asa ca... Sa zicem doar ca lor le doresc... hmmmm... (...) muuuuulta!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

horatiu.cosma

Alex, sterge repede imaginea asta pana nu o vede Cuc si ii arde pe Aktor cu penalitati pentru mizerie in santier si rezilierea contractului  :lol:.

Liviu M

Eu cred ca nu e mizerie, e umplutura provizorie, sa nu se deformeze tubul.
:lol:

paulmare

ce de balarii pe terasamentele alea lasate atata vreme de izbeliste - trebuia sa puna micshunele si panselutze

Ionut

O reactie mica la aberatiile din ultima vreme despre ST1.

API pe Facebook

În data de 12.09.2019, prezent pe șantierul lotului 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, ministrul Transporturilor Cuc a continuat să propage minciuna sfruntată că tronsonul de 17 km se va deschide în acest an.

Mai jos găsiți câteva imagini din dronă realizate de Ziarul Unirea cu stadiul lucrărilor la 15.09.2019, respectiv 04.09.2019, în cele mai întârziate puncte: nodurile rutiere Alba Iulia Nord și Sebeș.

Este evident pentru oricine (cu excepția ministrului) că autostrada nu poate fi terminată în următoarele trei luni, având în vedere că urmează perioada de toamnă cu vreme instabilă. În plus, mobilizarea constructorului este foarte slabă.

Oare ce scuză răsuflată va mai folosi Răzvan Cuc la sfârșit de an? Că a plouat prea mult? Că el nu știe nimic, așa i s-a promis, altcineva e de vină, el e doar un simplu transmițător de mesaje? Penibilul și incompetența care s-au instalat în ultimele luni la vârful Ministerului Transporturilor au atins un nou maxim greu de egalat pe viitor.

Conform monitorizării noastre constante, lucrările avansează într-un ritm foarte redus la nodurile rutiere Sebeș și Alba Iulia Nord, iar situația gropii de gunoi de pe breteaua Alba Iulia Sud încă nu este rezolvată! În condițiile actuale, există riscul ca lotul să nu fie finalizat nici în 2020, ce să mai vorbim de 2019!

Teo

In legatura cu deschiderea, daca din punct de vedere birocratic si al lucrarilor, nodul Alba Iulia Sud nu fi finalizat deocamdata, ar fi posibila deschiderea lotului 1 fara acesta?