Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

luc

Sunt doua zone, de care știu, în care teoretic mingea nu e la ei, adică profită cât pot de mult de situație: devierea magistralei de apă de lângă sensul giratoriu Lukoil - Lancrăm și zona depozitului de gunoi de la Nod Alba Sud.

În aceste condiții nu se va rezilia nimic: vine Cucu le mai cântă un pic iar pizza se fac că muncesc... A și apropo aici nu avem nici un ecoduct! Prietenii știu de ce..

voicul

Pai nu se lucreaza acum la devierea magistralei de apa? Nu e ce se vede in ultima filmare?

Iceman

Nu știu de ce vă agitați și nu înțelegeți că vremea și vremurile pe lotul lui Pizzaroti nu sunt prielnice momentan... o să vedeți că o să asfalteze în noiembrie și decembrie anul acesta mai mult ca sigur decât în această perioadă :D
Lotul 2 a lui Aktor presimt că o să rămână o telenovelă cu foarte multe episoade și surprize de neașteptat 😉

alecu26

La minutul 6.58 coltul dreapta jos si 13:13 in ultima filmare a lui Alin.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

elphax

luc ce vrei ecoducte ?
daca nu sunt pasaje si tuburi metalice pe loturile astea...

luc

Răspunsul (trist și ironic) era în cadrul discuției despre o ipotetică reziliere cu Pizzarotti. Ori aici nu avem niciun ecoduct. Solicitat, realizat și refuzat la plată de beneficiar!!
Una din condițiile esențiale de reziliere nu este îndeplinită...

razvan96

Pizzarotti poate, cel putin!, sa intarzie semnarea pe PiSi5 dupa anuntarea castigatorului, contestand oferta Astaldi.Sa nu uitam ca ei sunt pe 2 in momentul asta dintre cei ramasi in cursa acolo.Parerea mea e ca CNAIR se teme ca pot face mai mult decat doar sa intarzie semnarea.In conditiile astea, cum sa ne asteptam sa le rezilieze aici contractul?Cel putin deocamdata, nu vor scandal cu ei, ba dimpotriva, se vor purta cu manusi.De altfel asta se vede si pe DX12 T4 unde s-au grabit sa reliciteze inainte de T3 fara sa actualizeze valoarea estimata, desi au trecut 2 ani de la prima licitatie.E chiar tronsonul unde Pizzarotti aveau de departe cea mai buna oferta financiara.

mmv1

Cand o sa ne intrebam de ce nu se lucreaza pe anumite portiuni ale viitoarelor autostrazi si vom si avea raspunsuri, cred ca vom avea si raspunsul la intrebarea de ce nu termina mai repede constructorii autostrazile. De exemplu, sa ne intrebam de ce nu pun pizzaboii grinzile pe supratraversarea autostrazii A1 si caii ferate, pilele fiind gata..ce asteapta?

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mmv1

TIbiv...ma refeream la nodul Sebes..speram ca e evident fiindca era vorba si de supratraversarea A1

ddfab

dupa indelungi lupte, au reusit sa puna tot balastul stabilizat la devierea dn1 de la oiejdea. acum ramne sa vedem cat timp le va lua pana vor pune si asfaltul...

TibiV

Azi nu, ca ANM a dat avertizare de ploi si vant puternic in toata zona (AB, CJ,...)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

johnny348

La  giratoriul de la Lukoil - Lancram au inceput sa inalte DN pe vechiul traseu semn ca vor sa termine supratraversarea autostrazii. La ora 18 se lucra cu un autogreder pe partea de catre Alba iulia cealalta parte pare terminata. Mai au de turnat placile de racordare deci mai dureaza....

ddfab

^ pentru o mai buna intelegere, confirmarea celor spuse mai sus...se pare ca am trecut amandoi la aceeasi ora pe acolo(foto facute ieri, imediat dupa ora 18)
partea sudica, cea dinspre Lancram

partea nordica, spre Alba Iulia

Teo

Am remarcat lucrări la nodul Sebes, in partea din spatele benzinăriei Rompetrol de lângă Lancrăm. Se lucra la bretele.