Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

Wow wow la Aktor, au dispărut mare parte din lacurile de la podețe și a urcat bine de tot umplutura în zona aia. Sper să o țină tot așa.

rocklee

Au luat....frica lui Cuc. :D

Bulwyn

Mi-au cam lipsit filmarile lui AlinC din ultima perioada Se avanseaza incet dar binisor. La Aktor parca mai cu spor ca la Pizarotti. Ceva noutati cu grinzile cazute de la Aktor, cand se reapuca din nou?

AlinC

La Aktor a fost o zi mai buna decat de obicei, chiar daca a fost sambata. Vineri a fost meci mare, sedinta cu scantei, artificii etc. Potrivit surselor mele se pare ca a fost Neaga si s-a lasat cu scandal mare. Cica Cuc i-ar fi spus sa se mute pe ST2   :) Sursa mea s-a oferit sa ii dea un cort  :lol:
Oricum din cate se aude s-ar putea sa plece amandoi.
In shimb, mie mi se pare tare pustiu ST1 acum, chiar daca astia sunt pe la 72% potrivit ultimelor cifre avansate de CNAIR. Tot pe surse, ca sa se deschida ST1, fara sa fie terminat tot nodul Sebes, cu incarcare/descarcare a traficului prin sensurile giratorii existente, ar trebui sa ajunga la un progres de circa 88%, adica 2,66/luna. Nu e imposibil, dar realitatea din ultimii 2 ani ne-a demonstrat ca Pizzarotti nu a putut obtine constant un astfel de progres. In plus, daca stalpii de inalta tensiune vor fi relocati in iulie-august, asa cum se aude, daca nu se intampla o minune, la ritmul pe care il au Pizzarotti nu o sa termine viaductul peste calea ferata de la Alba Iulia Nord anul asta.

luc

Alin mulțumim pentru efortul depus și pentru vești! Dă-l draq.. de Alba Iulia Nord, noi cei din zona chiar nu sperăm la așa ceva. Ar face bine sa se concentreze și Pizzarotti și onor CNAIR pe tronsonul pana la Alba Sud și să îi dea drumul pana la iarnă! Asta ne ajuta, povestea pana la Alba Nord e așa pentru necunoscători ...

Ionut

Grafic de executie oficial pentru ST1 - termen finalizare 19.05.2020. Acesta este singurul termen "asumat" de constructor care are putere juridica/legala/contractuala. Nu inseamna ca atunci va fi gata. Atunci este PLANUL sa fie gata. Hartia suporta orice. Termenul asta poate fi amanat din cauza multor motive. Orice alte "termene asumate" sunt povesti. Doar prima fila este pusa mai jos pentru referinta termen finalizare. Pentru detalii vedeti fisier pdf atasat.

Multumim harapnegru pentru efort!

Bulwyn

Multumiri @AlinC pt informatii. Despre grinzile cazute de pe l2 si reluarea lucrarilor/ridicarea grinzilor nu ai nici o informatie?

minisoferul

Multumim AlinC pentru filmulet. Poti sa imi spui cam la ce ora s-a filmat intre Teius si Beldiu ?

voicul

Si eu am aceeasi senzatie: pe ST1 se merge mai incet decat lunile trecute, cand, nu prea se mergea repede.  :(

In mod normal AB S ar putea fi terminat pana la final de an, dar eu nu cred ca rezolva birocratic, de asta eu mai degraba sper la AB N.
Pe de alta parte daca mutarea stalpilor a ajuns din iulie in august si in august ni se spune concret ca in septembrie, deschiderea vine la anu si la multi ani!

tom_sawyer

Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ,,Autostrada Sebeş - Turda"

Data publicării: 20.06.2019

luc

Activitate intensă la Alba Iulia Nord, duminică la amiaza. Marcu Company în acțiune:

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)