Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 33 Guests are viewing this topic.

cfdp

este numai un sens giratoriu provizoriu pe timpul executiei

voicul

^ Poate dura pana la 6 luni sa apara pe maps.

danutzu_1069

Culmea este ca pe Sygic apare bucata de A10, si chiar ruteaza...

alin_simeriaveche

Astazi am fost pe A10. Mi-a placut. La nodul Aiud a fost ceva de groaza pt cei care au vrut sa iasa de pe A10. Coloana era de la intrare in Aiud, se continua in sensul giratoriu, pe racord, pana aproape de podul peste Mureș + pe DN, înainte de sensul giratoriu era o coloana de apox 1km. Iar la Lancram a fost si mai si. Eu am mers pe Vintu de jos. Pizzaroti lucrau pe la ora 19:30. Aktor, noape-n Cuba

AlinC

La Oarda, pe locul unde era casa aflata pe traseul autostrazii lucrau astai la foare. Din ce se vede erau si 2 masini cu beton.

https://ziarulunirea.ro/video-pe-lotul-1-al-autostrazii-sebes-turda-sambata-la-oarda-pe-locul-casei-demolate-se-lucra-serios-la-foraje-486496/

voicul

Partea mai buna: pare ca s-a rezolvat cu cei care s-au plans de zgomot-ul de pe santier si deci pot lucra acolo.

AlinC

2 piloni mai trebue la Oarda, acolo unde e foreaza, nu?

Edit: sau 4? Ajunge o grinda de unde se foreaza acum pana la culeea care e construita sau mai trebuie forati 2 piloni sau eventual facuta o culee?

Vice33

Credeam că Pizarotti are statia ei de beton, Pomponio.

Văd că aduc beton de la statia de betoane Florea...

marisRO

AGERPRES: Când se va finaliza autostrada Sebeş-Turda?

Narcis Neaga: Loturile 1 şi 2 ale autostrăzii cu siguranţă vor fi finalizate anul viitor.

Sursa: http://www.economica.net/narcis-neaga-toate-provinciile-istorice-ar-putea-fi-legate-prin-autostrazi-undeva-in-anii-2030-2040_157090.html#ixzz5NxXxz6H8

alexV

Iese cineva la filmat pe lotul 2 full? :D

Sambata se vedeau ridicandu-se coloane de praf din loc in loc, pe lotul 2, intre Aiud si Teius. Astea se vedeau din DN, in departare. Semn ca lucrau la terasament.

danutzu_1069

alexV

ei si tu :)) praf  de la pamant galben, de terasamente. si coloanele astea de praf galbui erau aliniate paralel cu calea ferata. vreo 3 aici, peste cateva sute de metri alte doua si tot asa. na, dovezi indirecte ca ceva misuna acolo

gdo

Si de azi avem sens giratoriu provizoriu la Paraul Iovului, ST1

adiarc

cnair sa apese pedala celor de la Aktor....nu de alta,dar acel giratoriu e un nou punct nevralgic unde se vor forma dopuri de trafic
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Bogdan_Cluj

Alba Iulia - Cluj Napoca, integral DN1/E81 (include si portiunea paralela cu A10, lot 3 si 4 care este acum in trafic).
Duminica 12 august 2018, iesire din Alba Iulia (giratoriul cu Centura Alba) la ora 14.30.

Partea I: Alba Iulia Nord - Teius Nord (include si sensul giratoriu temporar din imaginile de mai sus, pe la secunda 45) - speed x2

PS: urmeaza maine si restul traseului, merge greu procesarea.