Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Quest

Quote from: Ionut on July 30, 2018, 02:33:53 PM
Nu am vazut stream-ul video, pacat daca doar asta s-a pus pe TV... sper ca am reusit sa explic mai multe chestii importante despre A10 si in general despre problemele REALE ale autostrazilor in RO...

Subiectul ST3-4 la Digi, cu interventia ta si a dlui Cireasa

https://m.digi24.ro/video/emisiuni/jurnale/jurnal-ora-14-00-30-iulie-3-972151

de la 0h14m00s pina la 0h26m20s
Common sense will get you far !

Ionut

Pe la 15:30 s-a terminat show-ul la Porr. Urmeaza Tirrena. Minim 2 ore. Deci... mai asteptam. Probabil dupa 18:00 ar fi deschiderea. Inca trebuie rabdare.

Cateva poze pe surse, multumim!

adiarc

am ajuns si eu acum in Aiud....tic-tac...tic-tac
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

nicolaem

asta spune totul:

Comunicat de presă PSD Alba: Astăzi am participat la inaugurarea Loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda

"Într-un comunicat trimis, luni, și semnat de "Biroul de presă al PSD Alba" se vorbește despre "inaugurarea loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda", ceea ce este o noutate deoarece oficialii CNAIR nu au spus, până la ora aceasta, că tronsoanele vor fi deschise. Redactorii sunt la fața locului și transmit noutățile.

Iată comunicatul trimis de PSD Alba:

Astăzi am participat la inaugurarea Loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda, autostradă care se întinde pe teritoriul județelor Alba și Cluj, având o lungime totală de 70 km, pe teritoriul județului Alba fiind o lungime de 62,1 km."

Ddeci la partid se stie dinainte de masurarea rugozitatii din teren, ca e totul ok si se vor inaugura.RUSINE!

Tavi

^ :bash: :wtf:
Astia s-au suit in masina timpului?

dragos76

Da. Se pare că mulți trăiesc pe vremea "tovarășului".

ciprebbe

API se aduna langa Kaufland la 17.30

Le: minim o ora mai dureaza.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Tavi

A dat PDS Alba komunicat. A dat-o si NN cu manta ... ce mai, e gata! :)
http://www.ziare.com/economie/infrastructura/astazi-se-deschide-circulatia-pe-loturile-3-si-4-ale-autostrazii-sebes-turda-1523515
"Loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebes-Turda vor fi deschise astazi. Lotul 4 a fost receptionat, acum se semneaza procesul verbal. Urmeaza sa fie sedinta pentru lotul 3, iar comisia de inspectie va decide, insa nu vad motive pentru o decizie negativa", a precizat Neaga, citat de Agerpres.

adiarc

inca totul  blocat la nodul Aiud....din ce spun baietii de aici...cam o ora...

pe indicatoarele cu rutare spre autostrada Turda NU mai este taiata...doar Sebes,din motive lesne de inteles.
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Stefan Tudor

Constatari locale! :P

m-am bagat pe google maps, care la mine inca nu ruteaza si pe openstreetmap care ruteaza! ca fapt divers am pus Apoldu de Sus/jud. Sibiu, unde stau eu, si mallul VIVO din Cluj/Floresti! de la 2:17h pe DN, a scazut la 1:48h pe A10, deci aproape jumatate de ora mai bine!

GabiHd

^^
Pe Google Maps nici nu o sa ruteze prea curand, si cand o sa ruteze, nu se stie cat de corect va ruta.

Foloseste Waze, e cel mai actualizat navigator pe Romania.

ciprebbe

La Turda se asteapta verde......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

TibiV

Cip, vom vedea și filmare cu circulaţia în prima zi?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)