Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 19 Guests are viewing this topic.

alexandruduma

Ionut

Mâine și joi se asfalteaza. Depinde si de vreme. Apoi marcaje. 31 iulie poate fi data... mai vedem.

ciprebbe

Mie imi place ca TS se tine de cuvant :). Au spus ca nu vor reasfalta ei (si ca nu isi bat joc de lucrare) uite ca au dat la Strabag. Acu daca astia o lalaie ca pe A3 si o 3.14zdesc sa vedeti distractie. Garantia la uzura o da....ia ghiciti :)).
Dupa 5 ture facute pe lotul lor in ultimele 9 luni va pot spune ca nu erau probleme pe zona frezata. Aveti si filmarile in ambele directii de la vremea respectiva.
Absolut toate autostrazile de astazi din RO sunt mai proaste decat era lotul 3 plus ZERO probleme cu alunecarile de teren sau terasament ! Poate era prea buna pentru standardul din RO si a trebuit peticita.
Pentru soferi telenovela se va incheia odata cu deschiderea traficului pentru CNAIR si constructor pun pariu ca va continua inca ani de zile.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

GDPR

Eu nu am inteles daca reasfaltarea se face sub "umbrela" TS, sau ceneaireul a angajat direct subcontractorii in cauza.

horatiu.cosma

AFC

^ Asta cu reasfaltarea din cauza rugozitatii si planeitatii e VRAJEALA ! Un fel de batista pe tambal in urma unei amenintari CNAIR de genul : " baieti, o tinem asa pana cand vrem noi, regulamentul de receptie ne ajuta, asa ca mai bine o dam la pace si reasfaltati si voi ceva. Vedem cum o inchidem si pe asta dupa" :lies:
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

Granata06

O mare tampenie ce s-a intamplat. Daca ne apucam sa facem aceleasi teste pe toate autostrazile din Romania fac pariu ca pe majoritatea le inchidem.

O solutie normala era ca ZONELE CU PROBLEME SA SE TINA SUB OBSERVATIE. Adica dai drumul la trafic si in caz ca intr-adevar sunt probleme (aceastea se puteau depsita foarte rapid, la prima ploaie mai serioasa sau cel tarziu la primul inghet) se refacea stratul de uzura, lucrarea fiind in garantie.

CNAIR a preferat sa sufle si in iaurt, insa in constructii este nevoie de oameni care sa inteleaga o lucrare tehnica chiar daca ea nu este ad literam cu partea teoretica.

cristi5

Vad ca economica.net citeaza de pe forum, dar citeaza numai opiniile si formurlarile care convin partidului si CNAIR. Cand zicem ca e o frezare a imaginii CNAIR care sa ascunda faptul ca un mod rusinos nu au fost in stare sa deschida timp de 8 luni,  aia nu citeaza. O etica profesionala, ceva?

__dir

^ economica si capital nu mai sunt de multi ani etice.

ST2 se va rezilia ?

nasty

Se pot folosi în întregime loturile 3-4, fără loturile 1-2? Sau se vor crea blocaje pe drumuri județene de legătură către DN?

flashu74

Și pe A1 în zona Lugoj, loturile făcute de TS, frezările și reasfaltările sunt executate cu utilaje pe care apare sigla STRABAG. Dar să știți că acolo, după vreo 3 ani de folosință asfaltul arăta cam rău și chiar au fost necesare reparațiile.

zuma80

Nu cred ca aici a fost sustinuta teoria cum ca TS a lucrat exceptional, doar ca nu poti sa faci PV-rile pentru lucrari si sa le accepti apoi zici ca NU este bine!
Pentru A6!

Dominik

^^
Este si foarte circulat acel tronson.
You're in Steelers Country

pasadia

Ce tronson e circulat, A1 in zona Lugoj? Hmm, esti amuzant, e trafic mai mare pe multe DN-uri din tara. Neh, TS pur si simplu nu lucreaza grozav, oricati faini ar avea pe aici.

@nasty: da pot fi folosite L3 si L4 separat, dar ramane Aiud-ul blocat (ca si acum de altfel). Si asta pentru ca au pus nodul in nordul orasului, nu la sud de acesta cum ar fi fost oarecum normal (din Aiud spre Cluj ar fi existat nod la Decea, iar traficul preponderent cred ca ar fi mers spre Alba (sau spre zona industriala care oricum era in sud-estul orasului, accesibil dintr-un nod aflat la sud de Aiud, in capatul sudic al L3. Dar deh, chestiuni de alegeri prost facute inca din faza de SF.

laszlo.robert

Eu cred că erau convinși că Aktor termină înainte de TS.,😙😄