Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

AlinC

Astazi am vorbit cu cineva care lucreaza la antreprenorul de pe ST1. Vorbea de problemele de la Oarda, de exproprieri in general, care sunt in sarcina beneficiarului, adica a statului roman prin CNAIR. Era total dezamagit omul. A spus ca, citez: "sunt indolenti si se misca cu viteza melcului!"
Pe ST2 nu solicita rezilierea pentru ca le convine situatia. Nu exista suficienti bani bugetati pe anul acesta pentru autostrada Sebes-Turda si e convenabil sa nu plateasca pe ST2 pentru ca inca mai spera intr-o minune, o deschidere partiala pe ST1 pana de 1 Decembrie. Le convine, in ideea ca financiar au suficienti bani sa duca ST1 la 70% stadiu fizic, daca nu platesc mare lucru pe ST2.

ciprebbe

Nu exista minuni in 6 luni de zile pe ST1.
De 6 luni stam cu ST3 si 4 inchise...........
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Nu mai luati in serios toate declaratiile cu deschiderea partiala ST1... hai sa fim seriosi, va rog. Sunt doar gogosi politice.

alinuttt

Tot se spunea că s-au înțeles grecii cu subconstructori acum câteva săptămâni și se apucă de lucrări. API nu poate cere clarificarea situației pe acest lot?

infraAdi_ro

Auzeam azi un zvon care m-a pus pe ganduri....se zice ca Aktor a cheltuit pe acest contract mai multi bani decat s-a incasat si auditul intern le cam da cu minus....fostii sefi de pe santier au furat cat au putut si acuma cei care au venit (inclusiv boss-ul mare se implica)incearca sa redreseze situatia.

Pe ST 4 se lucra la taluzurile cu probleme cu un excavator...Nu este marcaj pe portiunea de DN asfaltata recent de PORR.
Pe ST 1 la podul peste Sebes de la km 3 toate grinzile sunt sus....DEME se poate reloca la Gilau.Se mai lucreaza in continuare la decoperta la Nod Sebes,au ajuns la calea ferata.
Romania are un viitor doar daca are prezent!

Granata06

Nu stiu daca au furat cat au putut...insa stiu faptul ca valoarea licitata nu bate cu ceea ce este in teren. Uitati-va cate probleme au cu panza freatica...Eu am dubi mari ca Aktor va continua. Daca totusi o vor face, va fi doar pentru a nu-si pata numele insa vor iesi pe minus pe acest contract.

prd.marius

Ii intereseaza atat de mult patarea numelui, oare?
Nu se "pateaza" numele si cand ai intarzieri, destul de mari? Sau nu sunt cauzate de ei acele intarzieri?

iulius

Mai exista acea "lista neagra" in care nu ma insel cuprinde contructorii care nu-si duc pana la capat proiectul/santierul prin urmare nu mai pot participa timp de 2 ani la alte licitatii?
Daca da, atunci vor fi urmatorii!

adiarc

Cand faci o treaba de cacao si mai cauti si vinovati......bleak...e tot ce pot spune....e ceva specific cnair,dar se pare ca boala se raspandeste rapid...compania de rahat atrage constructori de rahat.....

Ceva aplicare a contractului?penalitati?
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

ciprebbe

Oficial mai au de primit exproprieri, deci termenul e "in grafic" :)) nu  prea ai pt ce sa ii penalizezi daca nu iti faci tu(cnair) partea cap coada.....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

infraAdi_ro

^
Azi am aflat ca e firma protejata a partidului....se leaga lucrurile.Cnair si MT intarzie sa faca exproprierile si ce tin de ei si Aktor sta bine mersi la caldurica....poate ar fi buna ceva presiune publica mai mare.
Romania are un viitor doar daca are prezent!

Ionut

Quote from: ciprebbe on April 13, 2018, 08:19:07 PM
Ultimele estimari raportate dronei in zbor de catre randunici ar fi 24 mai pe lot 3 si 15-16 iunie lot4 .

Se pare ca datele fixate, cel puțin în acest moment, sunt 24 mai lot 3 și 15 iunie lot 4. Tot pe surse, nimic nu e oficial și nici sigur. Parca se vede o luminiță la capătul tunelului. Parca!

prd.marius

Wow, cat dureaza sa-si dea seama ca e gata. O luna de zile de acum in colo pentru lot 4... plus alte cateva luni de cand e gata...
Din cate am vazut cand am trecut pe acolo, doar la asfaltarea de pe DN se mai lucra. In rest...

SILVIUFG

Si totusi re-asfaltarea DN-ului in zona supratraversarii A10 nu era mult mai indicata si mai usor de realizat cu traficul mutat pe autostrada?? :(( :(( :((

danutzu_1069

Cine sa gândească asta???
cnair?
Ha..