Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

TibiV

Multumim si felicitari !...
:cheers:
+1
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

voicul

Se vede cu ochiul liber cel mai mare progres al santierului: a venit primavara!

In rest ramane cum am stabilit!  :depressed:

alinuttt

În zilele lucrătoare mai lucrează cineva pe acest lot?... Utilajele din poze, mai sunt folosite?

alexandruduma

Quote from: Daniel_I on March 25, 2018, 10:11:49 AM
Ionuț are dreptate. Și i împărtășesc și frustrarea. Progresul Pizzaroti este minor si CNAIR are o mare parte din vină. De multe ori îmi rup din timpul meu liber ca să fug pe șantier să aduc informații proaspete, si sunt fugărit de unii paznici cu câini lor, chiar și de sefii de santier chiar și atunci când mã situez la zeci de metrii de șantier. Nu pe calea de rulare a autostrăzi. Probabil o fac din exces de zel, sau urmează un ordin de sus. Părerea mea e că nu vor să le monitorizam progresul. Si știu ei de ce. Le convine să arata doar ce vor ei și când vor ei. Dar eu nu o să mă las intimidat, câtă vreme nu le perturb activitatea și nu încalc normele lor de protecție a muncii pe șantier. Si fac asta deoarece noi suntem adevărați beneficiari ai proiectului de infrastructurã, nu capii CNAIR care ori nu le pasă ori fug de răspundere.
Ionuț poate șterge mesajul dacă consideră că sifonez imaginea API.

Pe mine m-au informat ieri cei de la TS ca CNAIR le-a transmis asa: nu mai aveti voie sa primiti in santier fara cerere scrisa de cel ce vrea sa intre, trimisa spre si aprobata de CNAIR. Te lamureste asta la intrebarile de unde vin ordinele si daca vor ca societatea civila sa se implice si sa le monitorizeze progresul? Tu cand mergeai la scoala fara tema facuta vroiai sa te puna profesorul sa o citesti?

Ionut

Nu mai luati in seama prostiile astea cu accesul pe santiere. Nu suntem pe santiere de ieri de azi. Reveniti la A10 va rog.

Eurocopter

De parca monitorizarea aeriana s-a inventat pe vremea cand aveam acces pe santiere... :)

Sent from my F8331 using Tapatalk

ddfab

dezamagitor lotul 2.... >:( ma tot intreb daca astia chiar au de gand sa mai lucreze ceva...
in alta ordine de idei,pe lotul 1, la podul peste Ampoi, au ajuns la deschiderea 4. inca nu e gata...

udar

Si daca ne aducem aminte chiar ei ne-au invatat cu imagini de pe santiere cand le gaseam pe site la ei adica la MT si acum vezi doamne ce figuri avem si bla bla.
Asta e cand se doreste a se ascunde informatile se interzice orice.....

Trimis de pe al meu SM-A300F folosind Tapatalk

Europiu

The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

Ionut

miraflor2007

Intreb si eu, oare cei care iau decizii in CNAIR sunt cazuti in cap? Nu stiu ce sa spun, cand exista posibilitatea sa folosesti o portiune de autostrada perfect functionala dar esti nevoit sa folosesti DN-ul intre Turda si Aiud care este ca dupa bombardament. Si nu glumesc, cei care au fost in ultima saptamana pe aceasta ruta stiu ce  gropi sunt pe acolo.
Cei care nu cred, sa va uitati la o mica parte din aceasta bucata de "sosea nationala".
https://www.facebook.com/tiberiu.gal/posts/1639397492802691?pnref=story

horatiu.cosma

^
Mai ușor cu replicile alarmiste. DN 1 nu arată ca după bombardament. Singurul loc cu adevărat nasol e acel giratoriu care apare în imaginile din link-ul pus de tine.

yetiman

Acel sens giratoriu a fost prost facut de la inceput. Nu are fundatie corespunzatoare si nici dimensiunile nu sunt nici macar rezonabile. Acolo e camp deschis, deci nu stiu de ce nu s-a facut un giratoriu mai generos.

Iar orice reparatie facuta acolo, tine doar cateva zile. Ca nici nu se fac reparatii asta deja e alta poveste.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

Daniel_I

Las doua poze de Duminica 25 Martie

Lotul 1 la podul Mures schela pentru finalizarea ultimilor piloni construiti (pentru ca mai sunt inca 4 neinceputi in albia apei) . Muresul nu a mai crescut, nu mai e risc de inundatie.

Imaginea neputintei. Locatia: Oarda, zona unde autostrada trece peste cele 2 strazi din localitate. Casa din calea autostrazii inca nu e demolata. Stalpii de energie electrica si utiltai s-au montat, dar fibra optica, tv si internet au ramas agatate in aer. Reteaua de gaz la fel, nu se atinge nimeni de ea. Asa stau de foarte mult timp. Lucrarile aici nu pot continua din cauza asta.
(GPS)